PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 ... 51 52 53 volgende »

Jens V

Jens V

17/01/2011 21:41:43
Anchor link
Wat ik bedoel is: ik maak het wel zelf:) Ik maak niet zo graag gebruik van dat soort systemen. 't Heeft al een tijdje geduurd vooraleer ik de stap naar een template parser heb gezet ;)

Oow yeah: page 7!
Gewijzigd op 17/01/2011 21:42:00 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 17:54:55
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 21:42:37
Anchor link
Ikzelf schrijf ook alles liever zelf behalve de css en html
 
Bram Boos

Bram Boos

17/01/2011 21:42:44
Anchor link
PHP Jasper op 17/01/2011 21:26:45:
toevallig iemand naar basta aan het kijken op één? (BE)
Echt zalig!


Wij hebben geen belgische zenders maar Basta is idd geweldig. Zelfs voor de Nederlanders hier...
Gewijzigd op 17/01/2011 22:02:04 door Bram Boos
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 21:45:39
Anchor link
Was even een spannend stuk, ze kraken de code van een belspelletje! Straffe programmeur!!!
 
Jens V

Jens V

17/01/2011 21:47:05
Anchor link
Nog nooit gezien eigenlijk. Wat is dat precies?

Btw, ben even aan't denken geweest voor een structuur van een CMS i.c.m. Smarty. Zie zoiets als dit er goed uit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
/cache
/configs
/lib
/templates_c
/templates
    /<module_naam>
        /view.tpl
        /add.tpl
        /edit.tpl

/modules
    /<module_naam>
        /view.php
        /add.php
        /edit.php

index.php

Met htaccess dan rewriterules maken zodat je alles via index.php doet op deze manier: /page/id/
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 21:52:30
Anchor link
Jens, ik zou hiervoor een topic openen.. :)
Je kan Basta opzoeken op y- o. u'u/ b e. (ik maak geen reclame voor youtube :))
Gewijzigd op 17/01/2011 21:56:09 door Jasper DS
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2011 21:53:26
Anchor link
@jasper, ik ben wel heel benieuwd hoe die samenvattingen eruit zien...

Edit:
Ik ben iets te sloom voor dit topic...
Gewijzigd op 17/01/2011 21:55:05 door Wouter J
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 21:53:57
Anchor link
@ Jasper:

Oeeeh, geen reclame maken voor Youtoeb.... =P
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 21:56:18
Anchor link
Ik heb het aangepast :p
 
Jens V

Jens V

17/01/2011 21:57:39
Anchor link
Wat vinden jullie leuke muziek om op te programmeren? Ik download (hhhhhhhh!) meestal volledige concerten:) Zo heb ik de laatste tijd regelmatig Linkin Park Road To Revolution Live @ Milton Keynes op staan:)
 
Bram Boos

Bram Boos

17/01/2011 21:58:23
Anchor link
PHP Jasper op 17/01/2011 21:45:39:
Was even een spannend stuk, ze kraken de code van een belspelletje! Straffe programmeur!!!


Laatste stukje heb ik nog gezien. Blijken we hier wel één op de kabel te hebben :)
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 21:59:41
Anchor link
Ik heb meestal mijn muziek niet aanstaan maar als dat wel zo is muziek van green day,the kooks, the opposits, duck sauce ... veel verschillende stijlen.


Toevoeging op 17/01/2011 22:00:12:

Bram Boos op 17/01/2011 21:58:23:
PHP Jasper op 17/01/2011 21:45:39:
Was even een spannend stuk, ze kraken de code van een belspelletje! Straffe programmeur!!!


Laatste stukje heb ik nog gezien. Blijken we hier wel één op de kabel te hebben :)


zeker de moeite!
 
Bram Boos

Bram Boos

17/01/2011 22:00:27
Anchor link
Ik denk dat mijn profiel plaatje wel genoeg zegt :D
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 22:03:40
Anchor link
ik kan het niet lezen ;p
 
Bram Boos

Bram Boos

17/01/2011 22:07:48
Anchor link
Er staat Deadmau5 ;)
Gewijzigd op 17/01/2011 22:13:58 door Bram Boos
 
Jasper DS

Jasper DS

17/01/2011 22:15:48
Anchor link
Die ken ik niet ;p
Maar ik ga is beginnen afronden.. Morgen school

Toevoeging op 17/01/2011 22:21:02:

Best wel grappig, basta is nog maar een paar minuten voorbij en er is al een pagina op facebook:

http://www.facebook.com/pages/Gaetan-De-Weert-De-Belspelkraker/181573505206529?v=wall

-> Knap werk.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

17/01/2011 23:28:52
Anchor link
Om mensen nog wat inspiratie op te laten doen;
Kijk eens naar PubNub.
Ik had zelf moeite om het in het begin op te zetten, maar je kan er echt vette dingen mee maken.

Als er genoeg interesse in is, maak ik binnenkort eventueel een tutorial over het gebruik ervan, en hoe eventuele kosten worden berekent en dergelijken.
(Is btw erg slecht gedocumenteerd).
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

18/01/2011 08:14:06
Anchor link
Lang verhaal hierboven maarreuhh;

Wat vinden jullie nou van die spam. Is toch om gek van te worden... En ik had nog een idee; de scriptlib-testers. Een klein groepje mensen die alle script in de lib testen, of ze werken, nog veilig zijn, of het makkelijk te gebruiken is etc. Oude "slechte" scripts kunnen dan verwijderd worden.

Ik snap dat Moderators hier al heel veel aan doen, maar die zijn ook vooral actief op het Forum, en soms bij nieuwe scripts (of ze posten er één =D). Daarom lijkt het mij wat om een speciale groep mensen de scriptlib te laten controleren.

Gedver. Tijd voor school. Laters iedereen =(
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 10:38:40
Anchor link
Jurrian, dat lijkt mij inderdaad wel een goed idee. Een aantal mensen die zich willen inzette om dat te doen?!

Ik zie de laatste tijd toch minder spam ;)
 
Jens V

Jens V

18/01/2011 11:16:06
Anchor link
@Jurrian: Dat van die moderators is niet volledig waar. Op PHPHulp zijn en forum-moderators en tutorial/script-moderators. Wij (forum) kunnen geen scripts/tuts modereren, en de script/tut-mods kunnen niets doen op het forum. De moderators van de scripts/tuts doen altijd het beste wat ze kunnen om er voor de scripts/tuts veilig en correct (en legaal) zijn.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.