Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 16:26:46
Quote Anchor link
Ieder bedrijf kan brand krijgen, failliet raken, onderwater komen te staan, een bom op het dak gegooid krijgen en ga zo maar door. Belangrijk is dan ook dat je als koper goed in de gaten houdt dat je naast een werkend product ook een 'blauwdruk' krijgt van hetgeen er gekocht is. Ofwel de originele broncode waarmee je vervolgens mag doen wat je wilt en welke niet 'op slot' zit. Een harde les, hopen dat een andere koper dit leest en dit kan voorkomen.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 01:10:04
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 16:32:30
Quote Anchor link
Ik heb het veranderd.
Nu staat er:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
echo "Test!";
phpinfo();
echo "Test2";
?>


Ik zal de server eens herstarten.
 

03/02/2015 16:33:41
Quote Anchor link
Test! Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in /home/dvcgraphic/domains/dvcgraphics.com/public_html/phpinfo.php on line 5 Test2
 
Bart V B

Bart V B

03/02/2015 16:34:51
Quote Anchor link
Kijk we zien al wat meer :)
Nou word het even wat lastig, maar weet je welk OS je draait?
Is het linux of Windows?
In het geval van Linux weet je ook welke distro?
 

03/02/2015 16:35:12
Quote Anchor link
Hij draait Apache dus ik neem aan een Linux Distro
 
Bart V B

Bart V B

03/02/2015 16:36:51
Quote Anchor link
Kan, maar apache werkt ook op een windows server.
Kon niet zien welke distro hij draait, dus dan word het wat lastig om duidelijk aan te geven waar hij wat moet veranderen..

EDIT is linux dus...
Gewijzigd op 03/02/2015 16:39:04 door Bart V B
 

03/02/2015 16:42:16
Quote Anchor link
Sowieso Linux want de file system is linux gebaseerd. Apache op een Windows machine draaien komt bijna niet voor. Vooral bij VPS-en niet

EDIT; server heeft nu een reboot zo te zien
Gewijzigd op 03/02/2015 16:43:13 door
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 16:44:56
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 03/02/2015 16:26:46:
Ieder bedrijf kan brand krijgen, failliet raken, onderwater komen te staan, een bom op het dak gegooid krijgen en ga zo maar door. Belangrijk is dan ook dat je als koper goed in de gaten houdt dat je naast een werkend product ook een 'blauwdruk' krijgt van hetgeen er gekocht is. Ofwel de originele broncode waarmee je vervolgens mag doen wat je wilt en welke niet 'op slot' zit. Een harde les, hopen dat een andere koper dit leest en dit kan voorkomen.


Ze vroegen nog eens 1000€ erbij, ik zei dat ik al genoeg betaalde.
Eerst 1000, dan nog eens 1000, dan nog eens 1000, dan nog eens 500 omdat ik 1000€ teveel vond en ze wilde de broncode geven maar moest nog eens 1000€ betalen.

Ze antwoorden niet meer op mijn mails.
Het zijn bandieten, maar dit terzijde.
Er zijn genoeg fora waar ze over die firma praten, hopelijk zijn er niet meer zoals mij.
Maar ik denk van wel.
 
Bart V B

Bart V B

03/02/2015 16:46:15
Quote Anchor link
Dacht ergens in het topic te lezen dat het een dedicated server was.

Maar dat kan ik mis hebben. Zag eigenlijk pas na het tikken de mappen structuur, dus vandaar we naast elkaar aan het praten zijn. :)
 

03/02/2015 16:46:23
Quote Anchor link
Maar wat nu? Er moet behoorlijk wat gedaan worden wil de website weer draaien.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 16:47:43
Quote Anchor link
Het is linux volgens mij.
Wat moet ik zeggen tegen de hoster, het is http://www.i3d.nl

Misschien kunnen zij iets doen.
 
Bart V B

Bart V B

03/02/2015 16:50:12
Quote Anchor link
Ik weet niet of het een idee is, maar als de hoster backups maakt kan je vragen of ze een backup terug kunnen zetten van jou (VPS?) image. Als dat niet het geval is, dan zal het manueel moeten.
 

03/02/2015 16:52:45
Quote Anchor link
Ik stel nog steeds mijn idee voor. Broncode op een virtuele server zetten en uitvogelen wat er fout gaat.
Je kan dan alles doen en proberen.
Mocht je de ideale config gevonden hebben kan je die zo instellen en aanpassen op je live server
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 16:59:02
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 03/02/2015 16:44:56:
Ze vroegen nog eens 1000€ erbij, ik zei dat ik al genoeg betaalde.
Eerst 1000, dan nog eens 1000, dan nog eens 1000, dan nog eens 500 omdat ik 1000€ teveel vond en ze wilde de broncode geven maar moest nog eens 1000€ betalen.

Ze antwoorden niet meer op mijn mails.
Het zijn bandieten, maar dit terzijde.
Er zijn genoeg fora waar ze over die firma praten, hopelijk zijn er niet meer zoals mij.
Maar ik denk van wel.


Heftig zeg. Hier wordt ik echt triest van. Vooral dat ze dan de broncode niet eens willen geven. Ruikt dan inderdaad echt naar tegenwerken/oplichting.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 17:13:27
Quote Anchor link
Rickert, stuur ik je alles door via pb?

Wat heb je nodig, ftp en een database?
 

03/02/2015 17:18:35
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 03/02/2015 17:13:27:
Rickert, stuur ik je alles door via pb?

Wat heb je nodig, ftp en een database?


Mijn benadering is een kopie maken van jou website en het werkend te krijgen op de virtuele server bij mij thuis.
Mocht dit werken kan ik kijken omhet op jou server werkend te krijgen.

Je kan me toevoegen op Skype om zo gemakkelijker contact te houden.
PM me maar
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 17:40:33
Quote Anchor link
Ziezo Rickert, verzonden.

Wat is je Skype?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 18:30:14
Quote Anchor link
Rickert Bombaklats op 03/02/2015 16:33:41:
Test! Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in /home/dvcgraphic/domains/dvcgraphics.com/public_html/phpinfo.php on line 5 Test2

Hier wordt ik ook zo triest van....
Hoe kan je anders een site ontwikkelen terwijl je niet eens weet aan welke eisen je server voldoet. je kan de $_SERVER-array uitlezen, maar daar staat lang niet alles in.
Gewijzigd op 03/02/2015 18:37:53 door - Ariën -
 

03/02/2015 18:58:29
Quote Anchor link
Technisch gezien is een server die online staat ene productie server en wordt hier alleen software opgezet die compleet is.
maar.... dit is niet altijd het geval.

Zelf doe ik het wel op deze manier en heb ik via Git altijd een werkende Master branch die ik uitcheck in de public_html.
Dev en andere branches worden gemerged naar master om zo weer een werkende omgeving te hebben met de nieuwe feature.

Maar ik ben het wel met je eens Aar. Het is triest dat hij er nieteens bij kan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 19:00:08
Quote Anchor link
Maar... de server is toch in eigen beheer?
Dan kan je toch phpinfo uit de disabled-functions halen? Een kwestie van php.ini aanpassen op admin-level in DirectAdmin.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.