Connectie maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Jerry php

Jerry php

18/10/2011 21:26:21
Quote Anchor link
als ik localhost doe, krijg ik totaal geen melding
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:43:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2011 21:26:43
Quote Anchor link
Omdat het misschien gelukt is? Wat verwacht je anders dan?
Gewijzigd op 18/10/2011 21:27:01 door - Ariën -
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

18/10/2011 21:34:16
Quote Anchor link
staat er al wat data in je database ?

probeer dit eens the showe op je screen
 
Jerry php

Jerry php

18/10/2011 23:09:52
Quote Anchor link
Dit is nu mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

error_reporting(E_ALL);

//Stap1. Connectie met de server maken
$connect = @mysql_connect("localhost","GEHEIM","GEHEIM")
or die(mysql_error());

//Stap2. Database selecteren
mysql_select_db("GEHEIM",$connect)
or die("Kan de database niet vinden");

$query =
" SELECT id,voornaam,achternaam,leeftijd
FROM gegevens "
;

$result = @mysql_query($_query,$_conn)
or die(mysql_error());

echo $result;

?>


Er staat data in de tabel, maar hij geeft het niet weer..
 
Jens erd

Jens erd

18/10/2011 23:51:27
Quote Anchor link
Haal die @ is weg, dan krijg je vanzelf te zien wat je fout doet. overigens moet je een query eerst fetchen (mysql_fetch_assoc() o.i.d.) om data te verkrijgen.
Gewijzigd op 19/10/2011 12:16:09 door Jens erd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2011 07:35:37
Quote Anchor link
Echt, je doet weer ziks met mijn advies. Waarom zie ik WEER een @ staan?
En waarom zie ik een: '$_query' staan, terwijl je '$query' gebruikt?

Gebruik eens een goed editor, dan krijg je zulke fouten niet, en worden variabelen, functies etc... automatisch aangevuld bij het typen. Een aannrader is NetBeans...

Toevoeging op 19/10/2011 20:14:04:

Oh ja, enne, je hebt er niks aan om een query te echoén. Je krijgt een resultset terug.

Om de data op te halen, moet je het eerste fetchen met mysql_fetch_assoc.
Gewijzigd op 19/10/2011 07:35:48 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

19/10/2011 22:48:45
Quote Anchor link
EDIT:
ik heb even geprobeert met die mysql_fetch_assoc, en het werkt goed, hij haalt ze nu op, en ik doe ze in een foreach lus en het werkt, ik krijg ze inderdaad te zien. En hoe krijg ik nou precies alleen de id bijvoorbeeld?

EDIT:
En trouwens, ik heb nu netbeans gedownload, de php versie, maar wat moet ik kiezen als ik een nieuw project ga maken?
- PHP application
- PHP application with existing sources
- PHP application from remote server

??
Gewijzigd op 19/10/2011 23:05:00 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2011 23:46:19
Quote Anchor link
Als je één record op wilt halen, gebruik je WHERE in je query. Een while-loop is dan ook overbodig.
 
Victor -

Victor -

20/10/2011 11:26:57
Quote Anchor link
@ Jerry:

Ze zeggen het letterlijk
-PHP application = PHP applicatie
- PHP application with existing sources = PHP applicatie met bestaande bestanden
- PHP application from remote server = PHP applicatie van een andere server
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2011 12:05:56
Quote Anchor link
En verder kan het geen kwaad om er eens mee te spelen. Een verkeerde optie had niks ernstigs gedaan. Jerry, neem overal de tijd voor, en ga ook eens op onderzoek uit.
 
Jerry php

Jerry php

20/10/2011 18:58:36
Quote Anchor link
Oke, maar is die PHP application from remote server een connectie met een database, of ftp server of iets dergelijks, wat bedoelen ze daarmee?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2011 19:08:04
Quote Anchor link
Een server op afstand. Ik heb die functie nooit gebruikt, maar ik vermoed dat dit misschien het inladen van een source via CVS/SVN/Git (juist, zie Wikipedia) zou zijn. Niet echt interessant voor een eenmans-projectje en een beginner.

De eerste twee opties lijken me van toepassing voor jouw.
 
Jerry php

Jerry php

20/10/2011 20:12:59
Quote Anchor link
maar op een of andere manier doet hij het niet..
ik probeer nu de netbeans aan mijn ftp te hangen, alles was correct, maar hij upload hem niet, en als ik op localhost zet, doet hij het ook niet..
Er staat dit in het programma zelf:

file test.php Cannot upload file test.php (unknown reason).
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2011 20:33:43
Quote Anchor link
Normaal hoef je voor localhost geen FTP-server te draaien.
Double-check je gegevens eens gewoon, misschien klopt er iets niet, anders zou het een firewall-issue kunnen zijn.

Verder ontneemt dit euvel in ieder geval niet je programmeer-hobby.
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 21:08:01
Quote Anchor link
Ja maar ik vind het toch wel heel erg iritand, want het lijkt me heel fijn dat als ik save dat ik het gelijk kan zien.. Ik heb alles goed gezet, maar zelfs de localhost doet het ook niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 21:10:11
Quote Anchor link
Tja, kijk of je gegevens kloppen.

En anders... kijk hier..
Schijnt aan Java te liggen.
Gewijzigd op 21/10/2011 21:11:37 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 21:47:35
Quote Anchor link
het lukt me niet.. dit is echt jammer. Want het zou echt fijn zijn! :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 22:10:44
Quote Anchor link
Wat lukt je niet? Wat heb je geprobeerd?
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 22:15:39
Quote Anchor link
Sommige zeggen dat ik passive mode moet doen, doe ik, verandert niets. De localhost werkt nog steeds niet, die gegevens kloppen echt goed. Heb de dingen gedaan die te maken hebben met java, geen resultaat. Ben nu aant proberen met wamp, maar dat is helemaal geen pretje, dus ik zou het het liefste alsnog met netbeans willen doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 22:20:45
Quote Anchor link
Je kan altijd je site op je eigen PC ontwikkelen, dan heb je geen FTP-functie in Netbeans nodig.

Als je site goed werkt, kan je het altijd uploaden via een FTP-client.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.