Connectie maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Jerry php

Jerry php

18/10/2011 21:26:21
Quote Anchor link
als ik localhost doe, krijg ik totaal geen melding
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:59:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2011 21:26:43
Quote Anchor link
Omdat het misschien gelukt is? Wat verwacht je anders dan?
Gewijzigd op 18/10/2011 21:27:01 door - Ariën -
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

18/10/2011 21:34:16
Quote Anchor link
staat er al wat data in je database ?

probeer dit eens the showe op je screen
 
Jerry php

Jerry php

18/10/2011 23:09:52
Quote Anchor link
Dit is nu mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

error_reporting(E_ALL);

//Stap1. Connectie met de server maken
$connect = @mysql_connect("localhost","GEHEIM","GEHEIM")
or die(mysql_error());

//Stap2. Database selecteren
mysql_select_db("GEHEIM",$connect)
or die("Kan de database niet vinden");

$query =
" SELECT id,voornaam,achternaam,leeftijd
FROM gegevens "
;

$result = @mysql_query($_query,$_conn)
or die(mysql_error());

echo $result;

?>


Er staat data in de tabel, maar hij geeft het niet weer..
 
Jens erd

Jens erd

18/10/2011 23:51:27
Quote Anchor link
Haal die @ is weg, dan krijg je vanzelf te zien wat je fout doet. overigens moet je een query eerst fetchen (mysql_fetch_assoc() o.i.d.) om data te verkrijgen.
Gewijzigd op 19/10/2011 12:16:09 door Jens erd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2011 07:35:37
Quote Anchor link
Echt, je doet weer ziks met mijn advies. Waarom zie ik WEER een @ staan?
En waarom zie ik een: '$_query' staan, terwijl je '$query' gebruikt?

Gebruik eens een goed editor, dan krijg je zulke fouten niet, en worden variabelen, functies etc... automatisch aangevuld bij het typen. Een aannrader is NetBeans...

Toevoeging op 19/10/2011 20:14:04:

Oh ja, enne, je hebt er niks aan om een query te echoén. Je krijgt een resultset terug.

Om de data op te halen, moet je het eerste fetchen met mysql_fetch_assoc.
Gewijzigd op 19/10/2011 07:35:48 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

19/10/2011 22:48:45
Quote Anchor link
EDIT:
ik heb even geprobeert met die mysql_fetch_assoc, en het werkt goed, hij haalt ze nu op, en ik doe ze in een foreach lus en het werkt, ik krijg ze inderdaad te zien. En hoe krijg ik nou precies alleen de id bijvoorbeeld?

EDIT:
En trouwens, ik heb nu netbeans gedownload, de php versie, maar wat moet ik kiezen als ik een nieuw project ga maken?
- PHP application
- PHP application with existing sources
- PHP application from remote server

??
Gewijzigd op 19/10/2011 23:05:00 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2011 23:46:19
Quote Anchor link
Als je één record op wilt halen, gebruik je WHERE in je query. Een while-loop is dan ook overbodig.
 
Victor -

Victor -

20/10/2011 11:26:57
Quote Anchor link
@ Jerry:

Ze zeggen het letterlijk
-PHP application = PHP applicatie
- PHP application with existing sources = PHP applicatie met bestaande bestanden
- PHP application from remote server = PHP applicatie van een andere server
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2011 12:05:56
Quote Anchor link
En verder kan het geen kwaad om er eens mee te spelen. Een verkeerde optie had niks ernstigs gedaan. Jerry, neem overal de tijd voor, en ga ook eens op onderzoek uit.
 
Jerry php

Jerry php

20/10/2011 18:58:36
Quote Anchor link
Oke, maar is die PHP application from remote server een connectie met een database, of ftp server of iets dergelijks, wat bedoelen ze daarmee?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2011 19:08:04
Quote Anchor link
Een server op afstand. Ik heb die functie nooit gebruikt, maar ik vermoed dat dit misschien het inladen van een source via CVS/SVN/Git (juist, zie Wikipedia) zou zijn. Niet echt interessant voor een eenmans-projectje en een beginner.

De eerste twee opties lijken me van toepassing voor jouw.
 
Jerry php

Jerry php

20/10/2011 20:12:59
Quote Anchor link
maar op een of andere manier doet hij het niet..
ik probeer nu de netbeans aan mijn ftp te hangen, alles was correct, maar hij upload hem niet, en als ik op localhost zet, doet hij het ook niet..
Er staat dit in het programma zelf:

file test.php Cannot upload file test.php (unknown reason).
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2011 20:33:43
Quote Anchor link
Normaal hoef je voor localhost geen FTP-server te draaien.
Double-check je gegevens eens gewoon, misschien klopt er iets niet, anders zou het een firewall-issue kunnen zijn.

Verder ontneemt dit euvel in ieder geval niet je programmeer-hobby.
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 21:08:01
Quote Anchor link
Ja maar ik vind het toch wel heel erg iritand, want het lijkt me heel fijn dat als ik save dat ik het gelijk kan zien.. Ik heb alles goed gezet, maar zelfs de localhost doet het ook niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 21:10:11
Quote Anchor link
Tja, kijk of je gegevens kloppen.

En anders... kijk hier..
Schijnt aan Java te liggen.
Gewijzigd op 21/10/2011 21:11:37 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 21:47:35
Quote Anchor link
het lukt me niet.. dit is echt jammer. Want het zou echt fijn zijn! :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 22:10:44
Quote Anchor link
Wat lukt je niet? Wat heb je geprobeerd?
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 22:15:39
Quote Anchor link
Sommige zeggen dat ik passive mode moet doen, doe ik, verandert niets. De localhost werkt nog steeds niet, die gegevens kloppen echt goed. Heb de dingen gedaan die te maken hebben met java, geen resultaat. Ben nu aant proberen met wamp, maar dat is helemaal geen pretje, dus ik zou het het liefste alsnog met netbeans willen doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 22:20:45
Quote Anchor link
Je kan altijd je site op je eigen PC ontwikkelen, dan heb je geen FTP-functie in Netbeans nodig.

Als je site goed werkt, kan je het altijd uploaden via een FTP-client.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.