Connectie maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Jerry php

Jerry php

21/10/2011 22:48:59
Quote Anchor link
ja maar ik kan de php niet zien op mijn pc, tenminste ik zou niet weten hoe.?

Toevoeging op 21/10/2011 23:01:27:

En ik kan zelfs ook niet gewoon op mijn localhost op dit adres: http://localhost
via wamp..
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:05:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 23:23:00
Quote Anchor link
draait WAMPP wel? Zo niet, meldt de error_log nog wat spannends?
Gewijzigd op 21/10/2011 23:23:39 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 23:30:54
Quote Anchor link
ik krijg hem opeens niet meer online, heb hem er even afgegooit, maar krijg hem nu niet meer online..
dit is de error:

could not execute menu item(internal error)
[exception] could not perform service action: de service is niet gestart.

Toevoeging op 21/10/2011 23:36:11:

EDIT:

Nu ben ik al zover dat ik in ieder geval al het localhost scherm krijg, maar wat ik dan moet doen, geen idee. Hoe ik bijvoorbeeld een project toevoeg?
Gewijzigd op 21/10/2011 23:45:58 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2011 23:54:20
Quote Anchor link
Geen Netbeans nu aanwezig, maar bij het opstarten kan je in het open-scherm een nieuw project aanmaken. Desnoods via Bestand/Nieuw o.i.d....
 
Jerry php

Jerry php

21/10/2011 23:56:06
Quote Anchor link
Kan je ook een database eraan linken? Want een php bestand heb ik er al op staan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:00:00
Quote Anchor link
Ja? mysql_connect(), mysql_select_db()?
Gewijzigd op 22/10/2011 00:00:27 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:02:46
Quote Anchor link
oh blijft dat gewoon hetzelfde. oke dankje, dan heb ik nu dus een alternatief gevonden voor netbeans, wat ik nu elders ook via netbeans ga doen, gewoon daar in scripten, en dan save doen, dan staat alsnog op local. Dankje!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:04:46
Quote Anchor link
Tuurlijk blijft dat hetzelfde. NetBeans is een editor, en geen volwaardige webserver.
Gewijzigd op 22/10/2011 00:04:58 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:05:41
Quote Anchor link
Wow, mag ik er even op complimenteren dat netbeans ECHT een goede editor is. niet normaal!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:07:05
Quote Anchor link
Jep, gebruikte ik ook op mijn werk, en was er tevreden over. Daarom raadde ik het aan. Enkele van mijn collega's moesten het nog met Zend Studio doen. ;-)

Helaas heb ik SVN nooit lekker aan de praat gekregen, maar ja, het spul stond nog in de kinderschoenen toen.
Gewijzigd op 22/10/2011 00:08:01 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/10/2011 00:11:01
Quote Anchor link
Zend Studio is toch heerlijk :)
De oude versie dan he (versie 5.5.1). Die vind ik nog steeds het prettigst, komt volgens mij door de rustige vormgeving en prettig lettertype... maar als iemand een betere optie weet hoor ik het graag.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:12:13
Quote Anchor link
Nouja, voor mij (en de andere beginners) lijkt mij netbeans heel erg handig, aangezien alles terplekke wordt uitgelegd.

Toevoeging op 22/10/2011 00:15:46:

En nog even iets tussendoor, wat betekend deze error?

Access denied for user 'MIJN GEBRUIKERSNAAM VAN SITE'@'localhost' (using password: YES)
Gewijzigd op 22/10/2011 00:16:04 door Jerry php
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/10/2011 00:16:51
Quote Anchor link
dat betekent dat je wachtwoord niet klopt...
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

22/10/2011 00:17:33
Quote Anchor link
of geen wachtwoord in gevoert hebt terwijl die er wel is
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:18:05
Quote Anchor link
Nou, dat kan niet hoor, want mijn gegevens kloppen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:19:25
Quote Anchor link
Jerry php op 22/10/2011 00:18:05:
Nou, dat kan niet hoor, want mijn gegevens kloppen?

Gelukkig kan MySQL niet liegen.

Toevoeging op 22/10/2011 00:20:09:

Nick van der heijden op 22/10/2011 00:17:33:
of geen wachtwoord in gevoert hebt terwijl die er wel is


Uhu?
Quote:
using password: YES
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:20:33
Quote Anchor link
Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

error_reporting(E_ALL);

//Stap1. Connectie met de server maken
$connect = @mysql_connect("localhost","GEHEIM","GEHEIM")
or die(mysql_error());

//Stap2. Database selecteren
mysql_select_db("GEHEIM",$connect)
or die("Kan de database niet vinden");

$query =
" SELECT id,voornaam,achternaam,leeftijd
FROM gegevens "
;

$result = mysql_query($query,$connect)
or die(mysql_error());

$gegevens = mysql_fetch_assoc($result);

foreach($gegevens as $value)
{

    echo $value;    
}


?>


Dan krijg ik dit als error:
Access denied for user 'MIJN GEBRUIKERSNAAM'@'localhost' (using password: YES)

En als ik in regel 6 die @ voor de mysql_connect weghaal, krijg ik een hele error met alles erop en eraan ofzo.. een tabel lijkt het wel, met wat gegevens erin ofzo?
Gewijzigd op 22/10/2011 00:21:29 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:23:34
Quote Anchor link
waarom gebruik je een foreach, en geen while? Dit gaat niet werken, omdat je als het goed is maar 1 record krijgt.

Quote:
En als ik in regel 6 een @ voor de mysql_connect zet, krijg ik een hele error met alles erop en eraan ofzo.. een tabel lijkt het wel, met wat gegevens erin ofzo?

Lijkt me sterk, een @ onderdrukt je error.
 
Jerry php

Jerry php

22/10/2011 00:25:48
Quote Anchor link
Ja, dat klopt. maar het gaat me er even nu omdat ik output krijg, want dat lukt me niet eens. Ja, maar die error moet gewoon weg, geen idee wat er mis is
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 00:27:11
Quote Anchor link
Je gegevens zijn zeker weten fout. Zou kunnen dat je misschien anders geen SELECT-rechten zou kunnen hebben?
Gewijzigd op 22/10/2011 00:27:50 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.