goedkope domeinnamen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 10:49:59
Quote Anchor link
1) Zoals je zelf al zegt, alles aan 1 ip-nummer. Bijkomend is dat dan aap.domein.nl ook gewoon werkt. En wil je dat wel? Denk eens aan SELECT * FROM. Die ster wordt afgeraden. Zeg gewoon wat je wilt hebben.

2) Mail wordt in principe niet beveiligd verzonden. Vandaar het afraden van passwords in een mail.

Toevoeging op 13/07/2015 10:53:33:

Die webmail heeft niets met mail verzending te maken. Dat is gewoon een mail-client. Als je dat onder https zet is het lezen en schrijven beveiligd. De verzending die over diverse mailservers kan gaan is in principe weer niet beveiligd.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 22:27:07
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 11:02:48
Quote Anchor link
1) Oké, helder!

2)

>> Mail wordt in principe niet beveiligd verzonden. Vandaar het afraden van passwords in een mail.

Ah oké, maar dan wordt dus ook telkens je username en password van je e-mailaccount onbeveiligd verzonden as je je mail ophaalt en verstuurt?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 11:04:34
Quote Anchor link
Ja, behalve als je een SSL verbinding gebruikt.
Gewijzigd op 13/07/2015 11:05:32 door - SanThe -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 11:09:00
Quote Anchor link
>> Ja, behalve als je een SSL verbinding gebruikt.

Hoe weet je of je dat gebruikt? Gebruikt Outlook, Windows Live Mail en dergelijke dat? En is dat zo'n encryptiemethode waarbij de ontvangen een sleutel moet hebben?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 11:15:56
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 11:27:28
Quote Anchor link
Thanks ... snap er niet echt iets van :-s

Even terug naar de basis. Stel je hebt een Google mailadres of een Ziggo mailadres. Daar heb je een gebruikersnaam en wachtwoord van. Als je inlogt via de webmail, dan gaat dat via een https verbinding. Dus dan zijn je gebruikersnaam en wachtwoord encrypted. Maar normaliter als ik via Outlook of Windows Live verbinding maak, dan zijn de gebruikersnaam en wachtwoord niet encrpyted? Zeg ik dat zo goed?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 11:41:07
Quote Anchor link
Ja, tenzij je die verbindingen op TLS/SSL zet.
In die link geeft STRATO aan hoe je dat doet.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 11:43:51
Quote Anchor link
Gebruik jij dat zelf ook?

En kun je dat bijv. ook voor je Ziggo of Google mailadres gebruiken?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 11:46:46
Quote Anchor link
Nee.

Moet je daar even op de site kijken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 11:49:55
Quote Anchor link
Oké thanks. Eigenlijk wel raar dat e-mail niet standaard beveiligd is :-s
Je zou dan toch denken dat je mailaccount eigenlijk heel erg vatbaar is voor een man-in-the-middle attack. Of zie ik dat nu helemaal verkeerd? Wordt dan telkens als je mailprogramma openstaat iedere paar minuten je usernamen en wachtwoord in plain-text verstuurd? :-s
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 12:00:13
Quote Anchor link
Alleen als er wordt gekeken of er nieuwe mail is.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 12:15:27
Quote Anchor link
>> Alleen als er wordt gekeken of er nieuwe mail is.

Maar dat is iedere paar minuten. En worden dan zowel je username als je wachtwoord in één en hetzelfde request verstuurd?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 12:35:07
Quote Anchor link
Waarschijnlijk wel.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 12:43:37
Quote Anchor link
Tjee ... best maf eigenlijk :-s
Totaal niet veilig dan zou je denken ...
 
Ivo P

Ivo P

13/07/2015 12:59:47
Quote Anchor link
Toen ze in de jaren 80 het post-office-protocol uitdachten, was veiligheid nog niet zo'n issue.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 13:17:43
Quote Anchor link
Nee, blijkbaar. Maar ja, stel dat je Google wachtwoord wordt onderschept kunnen ze dus gewoon overal bij zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Toch wel minder :-s
 
Thom nvt

Thom nvt

13/07/2015 13:19:44
Quote Anchor link
Oke, even de basis van mail (niet webmail, maar het SMTP protocol).
Mail is in de basis volledig plain-text, zowel het inloggen als de mail zelf, maar ondersteund tegenwoordig wel encryptie.
Tegenwoordig eist bijna elke mailserver inloggegevens, waarvan verreweg de meeste encryptie hebben via SSL/TLS.
Als er word gecontroleerd op mail/mail word verzonden gebeurt het volgende:
Client opent een verbinding naar de server (SSL/TLS of plain-text)
Server antwoord met zijn domeinnaam/type en versie server en timestamp
Client verstuurt identificatie (EHLO)
Server bevestigd
Client stuurt authenticatie verzoek (AUTH)
Server stuurt beschikbare methodes terug
Client kiest de beste methode en verstuurt de (versleutelde) username (onafhankelijk van SSL/TLS)
Server bevestigd
Client stuurt het (versleutelde) password

Voor de rest verwijs ik je hier naar: http://www.yuki-onna.co.uk/email/smtp.html (voor verzenden, telnet maar eens naar je mailserver: telnet mail.ozziessite.nl 25, dan kun je deze commando's uitvoeren en mailen vanuit telnet.) en naar: http://www.fehcom.de/qmail/smtpauth.html##FRAMEWORK

Basically heb je dus te maken met 2 lagen encryptie.
Je username/password kan encrypted (base64) verstuurd worden, en je verbinding van encrypted zijn (SSL/TLS).
Webmail staat hier los van aangezien dit niets met de mailserver maar met de webserver te maken heeft.
 
Ivo P

Ivo P

13/07/2015 13:29:15
Quote Anchor link
Het verhaal van termination gaat dus over de uitgaande mail.

Daarna wordt de mail afgeleverd op een ontvangende mailserver.

Ook hierheen moet de client een verbinding leggen en een username/ww combinatie opgeven.

De Client kan je Thunderbird, Outlook.exe of de mail client op je tablet zijn.

Maar het kan ook zijn de PHP de rol van client op zich neemt (het script dat achter de webmail pagina zit dus). Hoe dat script vervolgens de resultaten via de browser toont/opvraagt staat op zich los van het mail verhaal.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 13:38:28
Quote Anchor link
>> Ook hierheen moet de client een verbinding leggen en een username/ww combinatie opgeven.

Maar username/ww heeft niks te maken met encryptie toch?

Wat ik wel enigszins vreemd vind, is dat de webmail van plesk dus zonder https werkt, dus http://webmail.domein.nl Is dat onveilig? Deze site, phphulp, werkt trouwens ook zonder https. Dus in principe is het wel redelijk gebruikelijk dan om geen https te gebruiken?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 13:42:38
Quote Anchor link
Als de data die tussen de server en de client heen en weer gaat prive/geheim is gebruik je https.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.