goedkope domeinnamen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 10:49:59
Quote Anchor link
1) Zoals je zelf al zegt, alles aan 1 ip-nummer. Bijkomend is dat dan aap.domein.nl ook gewoon werkt. En wil je dat wel? Denk eens aan SELECT * FROM. Die ster wordt afgeraden. Zeg gewoon wat je wilt hebben.

2) Mail wordt in principe niet beveiligd verzonden. Vandaar het afraden van passwords in een mail.

Toevoeging op 13/07/2015 10:53:33:

Die webmail heeft niets met mail verzending te maken. Dat is gewoon een mail-client. Als je dat onder https zet is het lezen en schrijven beveiligd. De verzending die over diverse mailservers kan gaan is in principe weer niet beveiligd.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 04:55:56
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 11:02:48
Quote Anchor link
1) Oké, helder!

2)

>> Mail wordt in principe niet beveiligd verzonden. Vandaar het afraden van passwords in een mail.

Ah oké, maar dan wordt dus ook telkens je username en password van je e-mailaccount onbeveiligd verzonden as je je mail ophaalt en verstuurt?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 11:04:34
Quote Anchor link
Ja, behalve als je een SSL verbinding gebruikt.
Gewijzigd op 13/07/2015 11:05:32 door - SanThe -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 11:09:00
Quote Anchor link
>> Ja, behalve als je een SSL verbinding gebruikt.

Hoe weet je of je dat gebruikt? Gebruikt Outlook, Windows Live Mail en dergelijke dat? En is dat zo'n encryptiemethode waarbij de ontvangen een sleutel moet hebben?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 11:15:56
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 11:27:28
Quote Anchor link
Thanks ... snap er niet echt iets van :-s

Even terug naar de basis. Stel je hebt een Google mailadres of een Ziggo mailadres. Daar heb je een gebruikersnaam en wachtwoord van. Als je inlogt via de webmail, dan gaat dat via een https verbinding. Dus dan zijn je gebruikersnaam en wachtwoord encrypted. Maar normaliter als ik via Outlook of Windows Live verbinding maak, dan zijn de gebruikersnaam en wachtwoord niet encrpyted? Zeg ik dat zo goed?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 11:41:07
Quote Anchor link
Ja, tenzij je die verbindingen op TLS/SSL zet.
In die link geeft STRATO aan hoe je dat doet.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 11:43:51
Quote Anchor link
Gebruik jij dat zelf ook?

En kun je dat bijv. ook voor je Ziggo of Google mailadres gebruiken?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 11:46:46
Quote Anchor link
Nee.

Moet je daar even op de site kijken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 11:49:55
Quote Anchor link
Oké thanks. Eigenlijk wel raar dat e-mail niet standaard beveiligd is :-s
Je zou dan toch denken dat je mailaccount eigenlijk heel erg vatbaar is voor een man-in-the-middle attack. Of zie ik dat nu helemaal verkeerd? Wordt dan telkens als je mailprogramma openstaat iedere paar minuten je usernamen en wachtwoord in plain-text verstuurd? :-s
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 12:00:13
Quote Anchor link
Alleen als er wordt gekeken of er nieuwe mail is.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 12:15:27
Quote Anchor link
>> Alleen als er wordt gekeken of er nieuwe mail is.

Maar dat is iedere paar minuten. En worden dan zowel je username als je wachtwoord in één en hetzelfde request verstuurd?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 12:35:07
Quote Anchor link
Waarschijnlijk wel.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 12:43:37
Quote Anchor link
Tjee ... best maf eigenlijk :-s
Totaal niet veilig dan zou je denken ...
 
Ivo P

Ivo P

13/07/2015 12:59:47
Quote Anchor link
Toen ze in de jaren 80 het post-office-protocol uitdachten, was veiligheid nog niet zo'n issue.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 13:17:43
Quote Anchor link
Nee, blijkbaar. Maar ja, stel dat je Google wachtwoord wordt onderschept kunnen ze dus gewoon overal bij zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Toch wel minder :-s
 
Thom nvt

Thom nvt

13/07/2015 13:19:44
Quote Anchor link
Oke, even de basis van mail (niet webmail, maar het SMTP protocol).
Mail is in de basis volledig plain-text, zowel het inloggen als de mail zelf, maar ondersteund tegenwoordig wel encryptie.
Tegenwoordig eist bijna elke mailserver inloggegevens, waarvan verreweg de meeste encryptie hebben via SSL/TLS.
Als er word gecontroleerd op mail/mail word verzonden gebeurt het volgende:
Client opent een verbinding naar de server (SSL/TLS of plain-text)
Server antwoord met zijn domeinnaam/type en versie server en timestamp
Client verstuurt identificatie (EHLO)
Server bevestigd
Client stuurt authenticatie verzoek (AUTH)
Server stuurt beschikbare methodes terug
Client kiest de beste methode en verstuurt de (versleutelde) username (onafhankelijk van SSL/TLS)
Server bevestigd
Client stuurt het (versleutelde) password

Voor de rest verwijs ik je hier naar: http://www.yuki-onna.co.uk/email/smtp.html (voor verzenden, telnet maar eens naar je mailserver: telnet mail.ozziessite.nl 25, dan kun je deze commando's uitvoeren en mailen vanuit telnet.) en naar: http://www.fehcom.de/qmail/smtpauth.html##FRAMEWORK

Basically heb je dus te maken met 2 lagen encryptie.
Je username/password kan encrypted (base64) verstuurd worden, en je verbinding van encrypted zijn (SSL/TLS).
Webmail staat hier los van aangezien dit niets met de mailserver maar met de webserver te maken heeft.
 
Ivo P

Ivo P

13/07/2015 13:29:15
Quote Anchor link
Het verhaal van termination gaat dus over de uitgaande mail.

Daarna wordt de mail afgeleverd op een ontvangende mailserver.

Ook hierheen moet de client een verbinding leggen en een username/ww combinatie opgeven.

De Client kan je Thunderbird, Outlook.exe of de mail client op je tablet zijn.

Maar het kan ook zijn de PHP de rol van client op zich neemt (het script dat achter de webmail pagina zit dus). Hoe dat script vervolgens de resultaten via de browser toont/opvraagt staat op zich los van het mail verhaal.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2015 13:38:28
Quote Anchor link
>> Ook hierheen moet de client een verbinding leggen en een username/ww combinatie opgeven.

Maar username/ww heeft niks te maken met encryptie toch?

Wat ik wel enigszins vreemd vind, is dat de webmail van plesk dus zonder https werkt, dus http://webmail.domein.nl Is dat onveilig? Deze site, phphulp, werkt trouwens ook zonder https. Dus in principe is het wel redelijk gebruikelijk dan om geen https te gebruiken?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2015 13:42:38
Quote Anchor link
Als de data die tussen de server en de client heen en weer gaat prive/geheim is gebruik je https.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.