Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4

Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:10:49
Quote Anchor link
Hoe bedoel je ergens is toch output? Het is precies dezelfde code, maar de ene zet ik op mn localhost, en de ander op mn webserver, maar bij localhost geeft hij geen melding van de header en doet hij het gewoon, en bij de webserver geeft hij melding en gaat hij niet verder.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:57:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:13:02
Quote Anchor link
Misschien in een include ofzo? De header melding moet toch echt aangeven waar die output precies is.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:14:31
Quote Anchor link
Ik snap er niets van, want bij de localhost, heb ik alle pagina's van me, PRECIES hetzelfde als op mijn webserver, alleen geeft hij op mijn webserver wel de header error, en op mijn localhost niet, dat werkt alles perfect enzo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:16:03
Quote Anchor link
Lees die foutmelding eens?
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:17:52
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webspaces/jevers/extra/makeuser.php:12) in /webspaces/jevers/extra/makeuser.php on line 37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:18:20
Quote Anchor link
makeuser.php:12

Duidelijk dus, lijn 12.
Gewijzigd op 10/11/2011 12:18:46 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:19:24
Quote Anchor link
Dit is mijn code, terwijl dat er op lijn 12 en 37 niets bijzonders staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            ?>

            
          
            
            <?php
            
            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if($result)
                {

                    header("refresh: 3; url=users.php");
                    echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                    echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                    echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                    echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }
            }

            
            else
            {
            ?>
    

            <form action="makeuser.php" method="post">
                Gebruikersnaam: <input type="text" name="username" /> <br />
                Wachtwoord: <input type="text" name="password" style="margin-left: 21px;" /> <br />
                <input type="submit" name="submit" value="Aanmelden" style="margin-left: 186px;" />
            </form>

            <?php    
            }
            
        }
  
        
        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }
    }

    
    else
    {
        header('refresh: 3; url=login.php');
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
    }


?>
Gewijzigd op 10/11/2011 12:21:12 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:20:18
Quote Anchor link
Ik gok op een spatie? Laat die PHP-code gewoon doorlopen, en gebruik even codetags.
Gewijzigd op 10/11/2011 12:20:48 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:23:38
Quote Anchor link
nu geeft hij een error op lijn 15 en 32.. daar staat toch echt niets bijzonders hoor? error:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webspaces/jevers/extra/makeuser.php:15) in /webspaces/jevers/extra/makeuser.php on line 32

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if($result)
                {

                    header("refresh: 3; url=users.php");
                    echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                    echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                    echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                    echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }
            }

            
            else
            {
            ?>
    

            <form action="makeuser.php" method="post">
                Gebruikersnaam: <input type="text" name="username" /> <br />
                Wachtwoord: <input type="text" name="password" style="margin-left: 21px;" /> <br />
                <input type="submit" name="submit" value="Aanmelden" style="margin-left: 186px;" />
            </form>

            <?php    
            }
            
        }
  
        
        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }
    }

    
    else
    {
        header('refresh: 3; url=login.php');
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
    }


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:27:39
Quote Anchor link
Kopieer je code eens opnieuw in een bestand met notepad. Ik vermoed dat je te maken hebt met de Byte Order Mark.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:28:26
Quote Anchor link
Moet ik het nu in notepad++ zetten en dan?
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/11/2011 12:35:07
Quote Anchor link
Nee, gewoon notepad.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:35:44
Quote Anchor link
Oke, ja heb ik gedaan, maar wat moet ik nu doen dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:37:40
Quote Anchor link
opnieuw opslaan.

Ik kan het verder op mijn webserver niet reproduceren. Dus het ligt echt aan jouw bestand. Double-check even of je wel in het juiste bestand werkt? Ik vermoed dat je in een duplicaat staat te werken.
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:39:16
Quote Anchor link
wat is een duplicaat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:42:43
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:44:26
Quote Anchor link
Dus je wilt zeggen dat ik in het 2e exemplaar werk of zo iets?

Toevoeging op 10/11/2011 12:45:18:

EDIT:
geen idee waarom, maar hij werkt.. volgensmij was het idd een spatie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 12:47:41
Quote Anchor link
Of de bewuste B-O-M, kl*te ding die het is.
Gewijzigd op 10/11/2011 12:47:59 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

10/11/2011 12:51:46
Quote Anchor link
Ja, maar ik heb verder nog niets eraan gedaan. ik wou hem net in notepad zetten, dus ik dacht ik sla hem eerst nog even op, en upload hem nog even en dan test ik hem nog even, en daarna wou ik notepad doen. Maar toen deed hij het al, terwijl ik hem van te voren 999999x heb opgeslagen en upgeload :P
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.