Kan dit korter?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:10:59
Quote Anchor link
Dat is meer werk denk?
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 22:48:59
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:11:27
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:09:25:
Dat is netheid, daar kan geen fout in zitten? Maar inderdaad ik moet het netter doen


Niet alleen netheid, En daar heb je degelijk wel een fout in zitten.
Jij gebruikt op de regel van geboorte datum 4x een <td></td> terwijl de rest maar uit 2 bestaan. Dit zorgt er voor dat de maand en jaar select buiten de rest valt.

Als je netjes script kun je de fouten beter achterhalen.




Toevoeging op 13/10/2011 23:13:05:

- Aar - op 13/10/2011 23:09:58:
beter gebruikt hij geen tabellen, maar netjes CSS....


Dat is waar aar tabellen kun je beter door div's veranderen en je positie bepalen door je css.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:13:37
Quote Anchor link
oke dat is het volgende project
Gewijzigd op 13/10/2011 23:14:02 door Jerry php
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:15:11
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:13:37:
oke dat is het volgende project


Was mijn link wat je wilt maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 23:16:43
Quote Anchor link
De positie kan je het beste met floats doen, combinaties met absolute en relative vermeid ik altijd. Daarmee maak je CSS altijd lastiger dan het is, en daarmee is de kans dat beiden met elkaar gaan rellen een stuk groter.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:18:58
Quote Anchor link
Dus dit is overbodig?

#bgegevens
{
position: absolute;
margin-left: 50px;
}

Jij wilt de position weg doen, en met float werken? Heb er zelf nog nooit mee gewerkt, is dat fijner?

Toevoeging op 13/10/2011 23:19:12:

@frank,

nee ik heb het nu al. kijk maar op mijn link
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 23:20:37
Quote Anchor link
met float kan je elementen naast elkaar zetten, totdat er een clear volgt. Voor Treinenweb gebruik ik ook float's voor het dropdownmenu, zodat ik met een list in HTML alles horizontaal krijg.
Gewijzigd op 13/10/2011 23:21:32 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:21:05
Quote Anchor link
Wow.. wat een taaltje :P
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:21:52
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:18:58:
Dus dit is overbodig?

#bgegevens
{
position: absolute;
margin-left: 50px;
}

Jij wilt de position weg doen, en met float werken? Heb er zelf nog nooit mee gewerkt, is dat fijner?

Toevoeging op 13/10/2011 23:19:12:

@frank,

nee ik heb het nu al. kijk maar op mijn link


Sorry, maar jou link klopt voor geen meter.
Waar is bij jou het aanmeld button gebleven.
Tevens zie ik nergens meer bij jou staan: *Deze zijn verplicht.
Tevens zit er een verborgen select veld achter jou jaar tallen select.
Gewijzigd op 13/10/2011 23:22:42 door Frank WD
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/10/2011 23:23:56
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:21:05:
Wow.. wat een taaltje :P

Engels he... ;-)
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:24:20
Quote Anchor link
Frank van sloten op 13/10/2011 23:21:52:
Jerry php op 13/10/2011 23:18:58:
Dus dit is overbodig?

#bgegevens
{
position: absolute;
margin-left: 50px;
}

Jij wilt de position weg doen, en met float werken? Heb er zelf nog nooit mee gewerkt, is dat fijner?

Toevoeging op 13/10/2011 23:19:12:

@frank,

nee ik heb het nu al. kijk maar op mijn link


Sorry, maar jou link klopt voor geen meter.
Waar is bij jou het aanmeld button gebleven.
Tevens zie ik nergens meer bij jou staan: ^Deze zijn verplicht.


sorry maar ik zie het gewoon goed.
dit zie ik:

Afbeelding
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:28:28
Quote Anchor link
bekijk mijn link in de jou gebruikte explorer.
Was dat wat je gebruikt FF of google crome?
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:30:16
Quote Anchor link
google chrome, zoals hierboven op het plaatje, ik gebruik altijd google chrome, nou lekker dan.. hoe ga ik dit ooit oplossen..
 
- SanThe -

- SanThe -

13/10/2011 23:31:21
Quote Anchor link
In Firefox is het ook een puinhoop.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:32:17
Quote Anchor link
Oh. fijn.. en nu? :(
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:32:35
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:30:16:
google chrome, zoals hierboven op het plaatje, ik gebruik altijd google chrome, nou lekker dan.. hoe ga ik dit ooit oplossen..


Nogmaals. Bekijk mijn link eens in Google Crome.
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:33:08
Quote Anchor link
Hoe bedoel je jouw link, welke?

Toevoeging op 13/10/2011 23:33:51:

Ik weet al welke link, ik maak er even een screentje van

Toevoeging op 13/10/2011 23:35:01:

Dan krijg ik dit :

Afbeelding
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:39:07
Quote Anchor link
Screen is niet zichtbaar.

Jerry php op 13/10/2011 23:33:08:
Hoe bedoel je jouw link, welke?

Toevoeging op 13/10/2011 23:33:51:

Ik weet al welke link, ik maak er even een screentje van

Toevoeging op 13/10/2011 23:35:01:

Dan krijg ik dit :

Afbeelding
 
Jerry php

Jerry php

13/10/2011 23:40:02
Quote Anchor link
Afbeelding
 
Frank WD

Frank WD

13/10/2011 23:41:00
Quote Anchor link
Jerry php op 13/10/2011 23:40:02:
Afbeelding
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.