Mod af?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

29/12/2009 00:28:00
Anchor link
Tommy schreef op 29.12.2009 00:18:
Gast, ik ben net 10 minuten bezig en ik heb alle topics al in m'n db zitten. Over een half uurtje heb ik alle berichten er ook bij zitten. Het is alleen dat deze bak niet veel kracht heeft anders had ik het al lang klaar! Was ik nou bezig met een simpele layout om het uit te lezen.

Ik denk dat je die posts inlezen een beetje onderschat. Dit topic heeft ongeveer al veertig posts. Als jij die allemaal gedetailleerd wilt opslaan ben je voor alle topics in het totaal wel een paar uur bezig gok ik.

(Eigenlijk denk ik dat je bluft, want meestal is het zo dat phphulp het niet trekt als er meerdere mensen een flink aantal requests doet. Heb zelfs gehoord dat het door één persoon ook mogelijk is.)

Herjan schreef op 28.12.2009 23:41:
Dudes, het is toch van de zotten dat een lid een bot moet gaan bouwen, omdat de beheerder niet even een migratiescriptje (in elkaar) kan draaien? We zijn allemaal PHP'ers en we weten allemaal dat dat misschien even prutsen is met relaties in de database e.d., maar dat kan niet moeilijk zijn. Kortom: houd op met zeuren (...)

Dat vind ik ook.
(Al had hij het al een maand of nog veel langer kunnen doen gok ik.)
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 22:53:39
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/12/2009 09:04:00
Anchor link
Hee, wat mot dat? Ik ben ook geen mod meer!
 
Erik Rijk

Erik Rijk

29/12/2009 09:47:00
Anchor link
Is tijdelijk Jan :) ( denk ik )..

Phphulp beetje buggie :o
Was iets gebeurt waardoor de Bas de rechten tijdelijk heeft weggenomen..
 
- -

- -

29/12/2009 10:46:00
Anchor link
Tommy schreef op 29.12.2009 00:18:
Gast, ik ben net 10 minuten bezig en ik heb alle topics al in m'n db zitten. Over een half uurtje heb ik alle berichten er ook bij zitten. Het is alleen dat deze bak niet veel kracht heeft anders had ik het al lang klaar! Was ik nou bezig met een simpele layout om het uit te lezen.

Ik zeg ook niet dat het niet kan, maar ik zeg dat de beheerder dat prima kan doen. En dat hij ook helemaal niet heeft gezegd dat hij het niet gaat doen.

Jan Koehoorn schreef op 29.12.2009 09:04:
Hee, wat mot dat? Ik ben ook geen mod meer!

"Wat mod dat?" :P
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

29/12/2009 11:37:00
Anchor link
Karl schreef op 29.12.2009 00:28:
Tommy schreef op 29.12.2009 00:18:
Gast, ik ben net 10 minuten bezig en ik heb alle topics al in m'n db zitten. Over een half uurtje heb ik alle berichten er ook bij zitten. Het is alleen dat deze bak niet veel kracht heeft anders had ik het al lang klaar! Was ik nou bezig met een simpele layout om het uit te lezen.

Ik denk dat je die posts inlezen een beetje onderschat. Dit topic heeft ongeveer al veertig posts. Als jij die allemaal gedetailleerd wilt opslaan ben je voor alle topics in het totaal wel een paar uur bezig gok ik.

(Eigenlijk denk ik dat je bluft, want meestal is het zo dat phphulp het niet trekt als er meerdere mensen een flink aantal requests doet. Heb zelfs gehoord dat het door één persoon ook mogelijk is.)


Sterker nog:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Connected to MySQL
Connected to Database
All topics received
MySQL server has gone away

Dat zegt mijn SSH client. Mijn MySQL server is dus gewoon dood gegaan onder de hoeveelheid posts. Het was dus geen probleem om ze allemaal op te vragen. Ook wordt er steeds een pagina opgevraagd, alle posts verwerkt en dan de volgende pagina, dat verwerken kost mijn homeserver een aantal miliseconde en dus wordt er maar om de paar miliseconde een nieuwe request gedaan. Ik heb hier wel over nagedacht, ik ben niet zo dom als ik me altijd voordoe.
 

29/12/2009 11:56:00
Anchor link
Tommy schreef op 29.12.2009 11:37:
Karl schreef op 29.12.2009 00:28:
Tommy schreef op 29.12.2009 00:18:
Gast, ik ben net 10 minuten bezig en ik heb alle topics al in m'n db zitten. Over een half uurtje heb ik alle berichten er ook bij zitten. Het is alleen dat deze bak niet veel kracht heeft anders had ik het al lang klaar! Was ik nou bezig met een simpele layout om het uit te lezen.

Ik denk dat je die posts inlezen een beetje onderschat. Dit topic heeft ongeveer al veertig posts. Als jij die allemaal gedetailleerd wilt opslaan ben je voor alle topics in het totaal wel een paar uur bezig gok ik.

(Eigenlijk denk ik dat je bluft, want meestal is het zo dat phphulp het niet trekt als er meerdere mensen een flink aantal requests doet. Heb zelfs gehoord dat het door één persoon ook mogelijk is.)


Sterker nog:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Connected to MySQL
Connected to Database
All topics received
MySQL server has gone away

Dat zegt mijn SSH client. Mijn MySQL server is dus gewoon dood gegaan onder de hoeveelheid posts. Het was dus geen probleem om ze allemaal op te vragen.

Heb je er geen tijden bij staan?
Tommy schreef op 29.12.2009 11:37:
Ook wordt er steeds een pagina opgevraagd, alle posts verwerkt en dan de volgende pagina, dat verwerken kost mijn homeserver een aantal miliseconde en dus wordt er maar om de paar miliseconde een nieuwe request gedaan. Ik heb hier wel over nagedacht, ik ben niet zo dom als ik me altijd voordoe.

Als je een request per keer doet, dan zie ik niet echt in waarom je mysql server over z'n nek zou moeten gaan.
Oftewel: Je doet iets verkeerd, of je doet bluffen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

29/12/2009 12:02:00
Anchor link
Ik ga niet iedere keer een query naar m'n db doen. Ik maak één grote query die ik ineens verstuur:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
        $query = "";
        $q = 0;
        foreach ($database as $item) {
            if ($q != 0) $query .= ", "; $q++;
            $query .= "(" . $item[0] . ", '" . $item[1] . "', " . $searchForum . ")";
        }
        
        mysql_connect("localhost", "bot", "stoned") or die(mysql_error());
        echo "Connected to MySQL".PHP_EOL;
        mysql_select_db("phphulp") or die(mysql_error());
        echo "Connected to Database".PHP_EOL;
        
        mysql_query("INSERT INTO topic (id, title, forum) VALUES " . $query) or die(mysql_error());


Die tijden boeit dat? Waarom wil je zo graag mij ongelijk bewijzen? Ik heb vandaag niet zo veel tijd maar anders maak ik morgen een simpel archiefje en dan kun je zien dat ik niet zit te bluffen. Waarom zou ik eigenlijk bluffen, schiet ik toch niks mee op.. Kan ik beter m'n postcount omhoog doen, daar schiet ik nog meer mee op.

Edit:
MySQL:
You can also get these errors if you send a query to the server that is incorrect or too large. If mysqld receives a packet that is too large or out of order, it assumes that something has gone wrong with the client and closes the connection. If you need big queries (for example, if you are working with big BLOB columns), you can increase the query limit by setting the server's max_allowed_packet variable, which has a default value of 1MB. You may also need to increase the maximum packet size on the client end. More information on setting the packet size is given in Section B.5.2.10, “Packet too large”.

Even max_allowed_packet op 5 MB gezet en nu werkt het wel allemaal.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Mark PHP

Mark PHP

29/12/2009 12:56:00
Anchor link
Hopelijk wordt er professioneel gehandeld bij het omzetten. Het verwijderen van oude topics zal de doodsteek van phphulp betekenen. Momenteel is er sprake van een goede indexering (van oude topics). Hier komt waarschijnlijk veel verkeer vandaan.
Tevens mag ik hopen dat er aan redirects van huidige URLs gedacht is, het zou niet de eerste keer zijn dat een website duikelt in de zoekmachines (zie o.a. het AD en Rabobank).
Verhuizen van versie X naar Y heeft meer omhanden dan het op het eerste gezicht lijkt.
 
M Ypma

M Ypma

29/12/2009 15:03:00
Anchor link
@Agirre

Precies dat is waar ik me ook zorgen om maak. Het is nog speculatie totdat Bas heeft gereageerd, maar a.d.h.v. zijn eerdere uitspraken kan ik alleen maar opmaken dat oude topics zullen verdwijnen "i.v.m. een nieuw datamodel dat veel verschilt",maar hebhen nog niet gehoord over het migreren van die oude topics naar het nieuwe model. Als dat niet gebeurt zou dat echt zonde zijn en in mijn ogen een actie die niet gedaan word uit luiheid want erg ingewikkeld hoeft het niet te zijn.

Ik had nog niet stil gestaan bij je andere opmerkingen. De oude url redirecting! Staat nu toch wel op mijn nr 2 van zorgen lijstje. Ook dit is een fluitje van een cent,en lijkt me een prima te doen klusje ten behoeve van de google indexering.

Oftwel, Bas... zou je wat opheldering kunnen geven?
 

29/12/2009 15:06:00
Anchor link
En natuurlijk kan je ook gewoon nog archief.phphulp.nl ofzo maken. Daar dit allemaal lekker neer dumpen. Registratie pagina verwijderen, inlog pagina vernielen en klaar is Bas.
 
B a s
Beheerder

B a s

29/12/2009 15:06:00
Anchor link
De URL adressen krijgen een PERMANENT MOVED header mee die verwijzen naar de nieuwe. De oude topics zullen nog opvraagbaar zijn. Jullie zien ze liever geïntegreerd in het nieuwe forum systeem?
 
Mr.Moe

Mr.Moe

29/12/2009 15:44:00
Anchor link
euhm ... Lees jij wel een iets? Natuurlijk willen we ze in het nieuwe systeem zien.
 

29/12/2009 15:51:00
Anchor link
Mr.Moe schreef op 29.12.2009 15:44:
euhm ... Lees jij wel een iets? Natuurlijk willen we ze in het nieuwe systeem zien.

Nee hij is Oost-indisch blind :-P.


Sorry kon het niet laten :-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Vdleije .

vdleije .

29/12/2009 16:03:00
Anchor link
Karl schreef op 29.12.2009 15:51:
Mr.Moe schreef op 29.12.2009 15:44:
euhm ... Lees jij wel een iets? Natuurlijk willen we ze in het nieuwe systeem zien.

Nee hij is Oost-indisch blind :-P.


Sorry kon het niet laten :-).

Hahahaha, ik denk dat het "linken" naar de oude topics een beetje raar staan, of zit hier de nieuwe layout dan omheen xD, met de oude functies.
 
Nibulez

Nibulez

29/12/2009 18:48:00
Anchor link
@Tommy

Niet echt heel geloofwaardig, waarom eigenlijk die messages :S

je hebt er 2 nodig om eindelijk in de goeie database te komen en voor de rest 1 msg om te zeggen dat je alle topic hebt.

En als je om de paar milliseconden een nieuwe pagina opvraagt en er zijn 69658 topics die meerdere pagina's hebben dan denk ik niet dat de server dit lang gaat trekken.
 
Thijs X

Thijs X

29/12/2009 19:22:00
Anchor link
Bas Kreleger schreef op 29.12.2009 15:06:
De URL adressen krijgen een PERMANENT MOVED header mee die verwijzen naar de nieuwe. De oude topics zullen nog opvraagbaar zijn. Jullie zien ze liever geïntegreerd in het nieuwe forum systeem?


Lijkt me wel het handigst dat het naar het nieuwe systeem gemigreerd gaat worden.
Dan kan je ook makkelijk zoeken naar topics die ouder zijn dan de release etc.
 
- -

- -

29/12/2009 21:27:00
Anchor link
Nibulez schreef op 29.12.2009 18:48:
@Tommy

Niet echt heel geloofwaardig, waarom eigenlijk die messages :S

Ik vind Tommy (met zijn 4.000 posts) geloofwaardiger dan iemand die hier voor het eerst komt en zich even registreert om iemand af te zeiken.
 
Nibulez

Nibulez

29/12/2009 22:16:00
Anchor link
Ik zeik niemand af, vind het gewoon heel ongeloofwaardig.
Ga maar eens na hoeveel data dat script op moet vragen om alles lang te gaan.
Misschien kan hij het ook wel, maar ga dan niet raar doen om te zeggen dat het elke paar milliseconden een andere pagina opvraagt.

Verder moet je niet kijken naar het aantal posts, dit is precies de reden waarom op veel fora de berichtenteller uitgezet wordt, mensen gaan spammen om te zorgen dat ze ineens beter zijn dan de rest (Dit is over het algemeen bedoelt, heeft niks met Tommy of een andere lid hier met veel posts te maken)
 

29/12/2009 22:28:00
Anchor link
Jonathan schreef op 29.12.2009 21:27:
Nibulez schreef op 29.12.2009 18:48:
@Tommy

Niet echt heel geloofwaardig, waarom eigenlijk die messages :S

Ik vind Tommy (met zijn 4.000 posts) geloofwaardiger dan iemand die hier voor het eerst komt en zich even registreert om iemand af te zeiken.

Jij zou moeten weten dat een postcount nergens op slaat.

Nibulez schreef op 29.12.2009 22:16:
Ik zeik niemand af, vind het gewoon heel ongeloofwaardig.
Ga maar eens na hoeveel data dat script op moet vragen om alles lang te gaan.
Misschien kan hij het ook wel, maar ga dan niet raar doen om te zeggen dat het elke paar milliseconden een andere pagina opvraagt.

Daar dacht ik dus ook aan.
 
- -

- -

29/12/2009 22:50:00
Anchor link
@Karl: Een postcount slaat inderdaad nergens op, maar iemand die hier in zijn eerste post op het forum direct beweringen van een ander in twijfel trekt vind ik wel verdacht. Ik ben het er natuurlijk wel mee eens dat Tommy waarschijnlijk wat overdrijft met tijden et cetera, maar met uitzondering van dat vind ik het best geloofwaardig.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.