MyBuddies.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 7 8 9 volgende »

Remco van Akker

Remco van Akker

02/01/2012 22:32:38
Anchor link
Hallo progammeurs,

Mijn community/sociaal netwerk is bijna af.
Je kan je al registreren en etc.
Maar ik krijg graag reactie's van jullie wat jullie van het design vinden.
De website is: www.mybuddies.nl
Alvast bedankt.
Gewijzigd op 02/02/2012 22:48:27 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:42:54
 
Aad B

Aad B

02/01/2012 22:34:01
Anchor link
Link geeft: Webprijsjes.nl is in onderhoud ??
Gewijzigd op 02/01/2012 22:35:07 door Aad B
 
Remco van Akker

Remco van Akker

02/01/2012 22:38:18
Anchor link
Sorry heb een verkeerde link ingetypt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2012 22:40:00
Anchor link
- Wit op geel is moeilijk te lezen
- Waarom gebruik je tabellen voor in layout? Vivjes, juist gebruik van HTML-elementen en CSS is hét helemaal.
- Als ik een herhaling zie van   voorspelt dit niet veel goeds.
Gewijzigd op 02/01/2012 22:41:19 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

02/01/2012 22:43:48
Anchor link
HTML niet valid.
Bij foute inlog of aanmelding staat de melding op een zeer vreemde plaats. Op de admin pagina staat het onderste blok helemaal naar rechts.

Toevoeging op 02/01/2012 22:49:24:

Als je een beetje rond klikt dan zie ja al snel dat er zeer weinig goed gaat. Teksten en menu is zo goed als niet te lezen.

Kwam ik tegen:
Deze pagina is niet voor jou beschikbaar!
Uitlogggen
Ik ben niet ingelogd en toch: Admin is als je vriend toegevoegd!
Gewijzigd op 02/01/2012 22:49:57 door - SanThe -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2012 23:13:12
Anchor link
En je site is niet echt veilig. Zie je PM...

- Verder ben ik op je site hier daar ingelogd, maar soms ook niet.
- Ik kan oneindig lang iemand proberen blijven toe te voegen als vriend
- De profielpagina is raar uitgelijnd.
Gewijzigd op 02/01/2012 23:23:59 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

02/01/2012 23:25:22
Anchor link
Design ziet er niet echt goed uit. Leuk hoor, als het een van je eerste site's is, maar nee om professioneel te gaan is er nog heel wat meer nodig. Je ziet duidelijk dat deze site door iemand is gemaakt die nog niet veel verstand heeft van webdesign.
Dit maakt helemaal niks uit, maar probeer dan niet zo'n project meteen te beginnen. Leren kost tijd, je kan niet in 1 dag rekenen en dus ook niet in 1 dag designen.

Kijk eens rond op free webtemplates, of zelfs betaalde en kijk hoe dat design eruit ziet. Ga naar facebook, linkedIn, twitter, hyves, enz. en kijk wat je daar het beste van vind. Schrijf dit soort dingen op, teken het na en zo krijg je een boek met wat jij mooi vind in een website. Ga vervolgens deze dingen verwerken in je nieuwe design.

Met designen is ook kleur een belangrijk. En dat mis je ook zo te zien. Licht blauw en licht geel als achtergrond is niet echt geschikt. Voor achtergrond wat donkere kleuren of hele lichte (bijna tegen wit aan), maar vooral geen felle kleuren.

Achtergrond leid ook te veel af, maak deze een effen kleur of met een vaag klein patroontje erin. Maar niet van die photoshop blokjes naast elkaar.

En de code ...slik... duidelijk is dat je nog heel wat maandjes je moet verdiepen in HTML en CSS:
- Interne CSS, plaats dit in een stylesheet
- Forms maak je niet op met tabellen, en ook niet met divs zoals dan snel wordt gedacht
- Navigatie is een lijst, gebruik dus lists in HTML (<ul><li>list item</li></ul>)
- Als je meer dan 1 <br /> of &nbsp; achter elkaar gebruikt moet je dit weghalen en oplossen met CSS.
- Gebruik geen inline CSS (width="", style="", cellspacing="", enz.)
- Een label zonder tekst erin kun je gewoon weg laten, is alleen maar misleidend

Samenvattend: Doe eerst eens wat aan je Design en Script vaardigheden en kom in april weer terug op dit project en maak er iets moois van, iets echt moois!
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 08:26:47
Anchor link
Bedankt voor jullie kritiek.
Ik zal er aan werken.
Mijn design ervaring is zeer goed.
Ik maak zelfs designs voor websites.
Maar bij de layout van MyBuddies had ik geen inspiratie.
Er is niks mis met me design zeggen de andere.
Scripten ben ik nog niet echt een topper in.
Daar geef ik je gelijk in.
Ik ben nog in de leer ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 09:13:39
Anchor link
Zorg dat wel het lek dicht...
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 09:42:18
Anchor link
Ik heb de lek bij het uploaden van de avatar gedicht.
Wil je even voor me testen Aar?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 09:54:26
Anchor link
Is er geen "Password vergeten optie?"


Nog wat opmerkingen:
- Als ik inlog met een foute username/password, dan staat er in de header: "Vul een gebruikersnaam in en een wachtwoord.". Waarom staat dit niet op een parate pagina. Op deze manier zien mensen gauw deze melding over het hoofd.
Gewijzigd op 03/01/2012 09:56:34 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 09:56:04
Anchor link
Ben ik mee bezig.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 10:46:19
Anchor link
Remco van Akker op 03/01/2012 09:42:18:
Ik heb de lek bij het uploaden van de avatar gedicht.
Wil je even voor me testen Aar?

Bij de profielfoto/avatar (beiden een groot verschil) is het nog steeds mogelijk.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 10:48:49
Anchor link
Oh...
Maar ik snap het niet hoe het met end() moet.
Kan je een stukje code laten zien?
 
Chris -

Chris -

03/01/2012 10:56:19
Anchor link
Qua beveiliging mist er inderdaad nog het een en ander..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 10:57:14
Anchor link
Remco van Akker op 03/01/2012 10:48:49:
Oh...
Maar ik snap het niet hoe het met end() moet.
Kan je een stukje code laten zien?

je moet met end() naar het laatste element kijken van de array. Dat is je extentie.

Over je layout:
Neem een nieuwe layout, en gooi dit weg.

Zelf maken of een design kopen/downlaoden maakt niet uit. Maar kijk zeker eens naar andere grote sites zoals Hyves, Facebook, Tweakers, Fok etc...

Zorg er voor dat er gewoon goede gebruikersvriendelijkheid in zit. Ik zie dat dit op veel plekken mist.

Wat voorbeelden:
- Bijna bij elk formulier staat geen opzichtige melding dat het gelukt is, waarna het formulier opnieuw wordt getoond. Ik zou er gewoon een zichtbare melding van maken die je max. 5 sec. laat zien, met een doorklik-link, waarna je e.v.t het formulier weer ziet.

- Het inloggen kent geen mail-controle dus dut trekt echt uiteindelijk een hoop spammers aan

- Waarom kan ik een vriend tig keer achterelkaar toevoegen? De knop zou moeten veranderen in 'Verwijder Vriend'

- Regelmatig krijg ik (validatie?) foutmeldingen waarbij er een foutmelding op de site staat, zonder dat de layout betrokken wordt.

- Op je forum.php en je view_topic.php is je menu opeens heel anders?

Ik heb echt hierdoor een idee dat de scripting aan alle kanten rammelt.

Mijn advies: Sluit de website, ga eens kijken naar andere designs kijk eens hoe deze eruit zien. Laat uiteindelijk de als een dummy site (zonder werkendheden) reviewen.

Pas de wijzigingen toe, en en ga beginnen met scripten, en stel beperkt een testpubliek op voor een beta-test.
Gewijzigd op 03/01/2012 11:03:24 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 11:07:57
Anchor link
Wie was er zou grappig geweest om de site te hacken??
 
Chris -

Chris -

03/01/2012 11:10:06
Anchor link
Wie heeft de website er nou weer helemaal vanaf gegooid? :/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 11:11:11
Anchor link
Ik in ieder geval niet....

het zou eigenlijk wel een wijze les kunnen zijn door lering te trekken dat je altijd uploadsysteem door een veiligheidscontrole laat gaan tijdens je test-periode en niet openbaar open zet.

Toevoeging op 03/01/2012 11:12:09:

Chris Horeweg op 03/01/2012 11:10:06:
Wie heeft de website er nou weer helemaal vanaf gegooid? :/

Of remco heeft zelf de .htaccess aangepast, zodat hij alleen de site kan bekijken?
 
Chris -

Chris -

03/01/2012 11:12:51
Anchor link
Ah, dat kan inderdaad ook nog ja.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 11:16:14
Anchor link
Nope.
Iemand heeft mijn site gehackt en ik kon niks meer...
Dus heb ik hem offline gegooid....
Echt niet grappig mensen, niet grappig...
 

Pagina: 1 2 3 ... 7 8 9 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.