Nieuwssyteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Marc -

Marc -

26/11/2011 18:58:31
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een Nieuwssysteem alleen heb een paar problemen:
Wat ik tot nu toe kan/heb is dat ik nieuws kan toevoegen vanuit een soort
admin panel vanaf mijn site in een database,
nieuws kan verwijderen, nieuws kan uitlezen op een pagina alleen dat gebeurt op
een pagina waar alle nieuwsberichten worden weergeven. Maar ik wil dus dat op die pagina er een begin tekst
staat en dat je op 'lees meer' kunt klikken om naar de pagina van dat nieuwsbericht te gaan.
Maar hoe kan ik de tekst afkappen? ik kan ook gewoon 2 velden in de database maken en dan een veld voor begin tekst
op de pagina met alle berichten tonen, en het andere veld voor de volledige tekst op de pagina van het bericht.
En hoe kan ik zorgen dat elk nieuwsbericht een eigen pagina krijgt?

groeten,
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 06:21:21
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/11/2011 19:26:18
 
Jaron T

Jaron T

26/11/2011 22:52:54
Quote Anchor link
- tekst afkappen kan je doen met http://php.net/manual/en/function.substr.php
- elk nieuwsbericht op een 'eigen pagina', hiervoor heb je 2 bestanden nodig. 1 bestand die het overzicht (overzicht.php) toont en de 2e toont het nieuws (show.php). In het overzicht genereer je dynamisch linkjes met show.php?id=$news['id']. In show.php kan je die waarde opvragen ($_GET) en 1 enkel resultaat ophalen uit de database.
Gewijzigd op 26/11/2011 22:53:28 door Jaron T
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 08:27:59
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie! :)

1. en als teksten dan afkap op bijv. 150, en ik heb een keer een tekstje van 100-130 die ik wel alleen als inleiding wil, en de rest van de tekst alleen dan wordt getoond op de eigen nieuws pagina, hoe doe ik dat dan?

2. Kan je het misschien iets verder uitleggen?
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

27/11/2011 09:00:39
Quote Anchor link
Je zou het nieuwsbericht in 2 stukken kunnen opsplitsen: inleiding en volledige_tekst
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 09:02:11
Quote Anchor link
oke, ja dat zou inderdaad kunnen maar ik dacht misschien is er nog een andere manier ;)
 

27/11/2011 09:25:10
Quote Anchor link
In MySQL

SELECT IF(LENGTH(text) < 70, LEFT(text, 70), RPAD(LEFT(text, 70), 70, "...")) AS textshort FROM table
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 09:26:39
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie!

zou je kunnen vertellen wat er ongeveer gebeurt?
ik snap het namelijk niet helemaal (A) ;p
 
Milo S

Milo S

27/11/2011 12:22:55
Quote Anchor link
Er zit een soort if statement in je query. Misschien moet je google eens gebruiken
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 12:50:14
Quote Anchor link
oke, maar hoe zit het met die nieuwe pagina?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:01:39
Quote Anchor link
Kijk eens naar $_GET. En selecteer dan onder andere het volledige bericht.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:12:42
Quote Anchor link
oke ik ben nog niet heel lang bezig met php, zo'n 3-4 weken dus ik kan nog niet zo veel..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:18:31
Quote Anchor link
Weet je hoe GET überhaupt werkt?
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:20:31
Quote Anchor link
ik weet gelukkig wel hoe het werkt ja ;)
tenminste, een beetje dan
Gewijzigd op 27/11/2011 13:21:36 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:25:52
Quote Anchor link
Gebruik GET in je mysql_query, in je WHERE voorwaarde. En bescherm deze met mysql_real_escape_string().
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:29:12
Quote Anchor link
oke sorry maar ik kan niet zo goed php, kunnen jullie niet een deel van een scriptje ofzo laten zien?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:38:28
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd? Zoals ik al zei, haal met een query alle nodige velden op, met een mysql_query() met een WHERE voorwaarde.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 14:02:59
Quote Anchor link
ik heb nog niets geprobeerd met een nieuwe pagina, maar moet ik dus van de pagina met alle berichten een a href=" met een get" doen en dan een pagina met get en in die pagina gegevens ophalen met mysql_query() alleen wat voor where voorwaarde moet dat dan zijn?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 14:04:22
Quote Anchor link
Stel je de vraag eens welk nieuwsbericht je wilt ophalen, en uit welk veld dat staat. Het antwoord op die vraag is het antwoord op wat er in je query moet.

Basic MySQL.
 
Erwin H

Erwin H

27/11/2011 14:05:12
Quote Anchor link
Als je alle pagina's in een tabel hebt staan en je wilt een pagina uit die tabel halen, wat voor WHERE statement denk je dan zelf nodig te hebben?
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 14:24:08
Quote Anchor link
- Aar - op 27/11/2011 14:04:22:
Stel je de vraag eens welk nieuwsbericht je wilt ophalen, en uit welk veld dat staat. Het antwoord op die vraag is het antwoord op wat er in je query moet.

Basic MySQL.


ik zou het nieuwsbericht willen ophalen die hetzelfde is als de GET?

Toevoeging op 27/11/2011 14:25:16:

Erwin H op 27/11/2011 14:05:12:
Als je alle pagina's in een tabel hebt staan en je wilt een pagina uit die tabel halen, wat voor WHERE statement denk je dan zelf nodig te hebben?


Waar de GET of ID gelijk is aan waar je opklikte?
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.