Nieuwssyteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Marc -

Marc -

26/11/2011 18:58:31
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een Nieuwssysteem alleen heb een paar problemen:
Wat ik tot nu toe kan/heb is dat ik nieuws kan toevoegen vanuit een soort
admin panel vanaf mijn site in een database,
nieuws kan verwijderen, nieuws kan uitlezen op een pagina alleen dat gebeurt op
een pagina waar alle nieuwsberichten worden weergeven. Maar ik wil dus dat op die pagina er een begin tekst
staat en dat je op 'lees meer' kunt klikken om naar de pagina van dat nieuwsbericht te gaan.
Maar hoe kan ik de tekst afkappen? ik kan ook gewoon 2 velden in de database maken en dan een veld voor begin tekst
op de pagina met alle berichten tonen, en het andere veld voor de volledige tekst op de pagina van het bericht.
En hoe kan ik zorgen dat elk nieuwsbericht een eigen pagina krijgt?

groeten,
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:00:59
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/11/2011 19:26:18
 
Jaron T

Jaron T

26/11/2011 22:52:54
Quote Anchor link
- tekst afkappen kan je doen met http://php.net/manual/en/function.substr.php
- elk nieuwsbericht op een 'eigen pagina', hiervoor heb je 2 bestanden nodig. 1 bestand die het overzicht (overzicht.php) toont en de 2e toont het nieuws (show.php). In het overzicht genereer je dynamisch linkjes met show.php?id=$news['id']. In show.php kan je die waarde opvragen ($_GET) en 1 enkel resultaat ophalen uit de database.
Gewijzigd op 26/11/2011 22:53:28 door Jaron T
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 08:27:59
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie! :)

1. en als teksten dan afkap op bijv. 150, en ik heb een keer een tekstje van 100-130 die ik wel alleen als inleiding wil, en de rest van de tekst alleen dan wordt getoond op de eigen nieuws pagina, hoe doe ik dat dan?

2. Kan je het misschien iets verder uitleggen?
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

27/11/2011 09:00:39
Quote Anchor link
Je zou het nieuwsbericht in 2 stukken kunnen opsplitsen: inleiding en volledige_tekst
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 09:02:11
Quote Anchor link
oke, ja dat zou inderdaad kunnen maar ik dacht misschien is er nog een andere manier ;)
 

27/11/2011 09:25:10
Quote Anchor link
In MySQL

SELECT IF(LENGTH(text) < 70, LEFT(text, 70), RPAD(LEFT(text, 70), 70, "...")) AS textshort FROM table
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 09:26:39
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie!

zou je kunnen vertellen wat er ongeveer gebeurt?
ik snap het namelijk niet helemaal (A) ;p
 
Milo S

Milo S

27/11/2011 12:22:55
Quote Anchor link
Er zit een soort if statement in je query. Misschien moet je google eens gebruiken
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 12:50:14
Quote Anchor link
oke, maar hoe zit het met die nieuwe pagina?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:01:39
Quote Anchor link
Kijk eens naar $_GET. En selecteer dan onder andere het volledige bericht.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:12:42
Quote Anchor link
oke ik ben nog niet heel lang bezig met php, zo'n 3-4 weken dus ik kan nog niet zo veel..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:18:31
Quote Anchor link
Weet je hoe GET überhaupt werkt?
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:20:31
Quote Anchor link
ik weet gelukkig wel hoe het werkt ja ;)
tenminste, een beetje dan
Gewijzigd op 27/11/2011 13:21:36 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:25:52
Quote Anchor link
Gebruik GET in je mysql_query, in je WHERE voorwaarde. En bescherm deze met mysql_real_escape_string().
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:29:12
Quote Anchor link
oke sorry maar ik kan niet zo goed php, kunnen jullie niet een deel van een scriptje ofzo laten zien?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:38:28
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd? Zoals ik al zei, haal met een query alle nodige velden op, met een mysql_query() met een WHERE voorwaarde.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 14:02:59
Quote Anchor link
ik heb nog niets geprobeerd met een nieuwe pagina, maar moet ik dus van de pagina met alle berichten een a href=" met een get" doen en dan een pagina met get en in die pagina gegevens ophalen met mysql_query() alleen wat voor where voorwaarde moet dat dan zijn?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 14:04:22
Quote Anchor link
Stel je de vraag eens welk nieuwsbericht je wilt ophalen, en uit welk veld dat staat. Het antwoord op die vraag is het antwoord op wat er in je query moet.

Basic MySQL.
 
Erwin H

Erwin H

27/11/2011 14:05:12
Quote Anchor link
Als je alle pagina's in een tabel hebt staan en je wilt een pagina uit die tabel halen, wat voor WHERE statement denk je dan zelf nodig te hebben?
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 14:24:08
Quote Anchor link
- Aar - op 27/11/2011 14:04:22:
Stel je de vraag eens welk nieuwsbericht je wilt ophalen, en uit welk veld dat staat. Het antwoord op die vraag is het antwoord op wat er in je query moet.

Basic MySQL.


ik zou het nieuwsbericht willen ophalen die hetzelfde is als de GET?

Toevoeging op 27/11/2011 14:25:16:

Erwin H op 27/11/2011 14:05:12:
Als je alle pagina's in een tabel hebt staan en je wilt een pagina uit die tabel halen, wat voor WHERE statement denk je dan zelf nodig te hebben?


Waar de GET of ID gelijk is aan waar je opklikte?
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.