TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 15:39:00
Quote Anchor link
Yo allemaal,

k ben bezig met het maken van een text-based MMORPG, je kan het bekijken op http://www.truecrime.be.tc.

Maar nu zit ik met volgend probleem:
in mijn steelauto.php krijg je 2 mogelijkheden:

-op een priveparking
-bij de supermarkt

De speler klikt op een van deze mogelijkheden, waarna hij te zien zal krijgen:

ofwel: Dat hij de auto heeft gestolen + merk + waarde

ofwel: Dat de poging mislukt is

De auto's zal ik opslaan in een mysql db, zoals in onderstaand voorbeeld:

id | merk | type | waarde | stolen
----------|-------------|-------------|-----------|--------
0001 | Bugaty | type 35 | 1000 $ | True
0002 | Bugaty | tank | 750 $ |

enz..

als je een auto probeert te stelen, en de poging is gelukt, dan moet hij een auto uit de db halen waar geen 'True' staat in de kolom 'stolen'.

Grtz,

PcFrEaKy
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 11:56:49
 
Boudewijn

Boudewijn

26/04/2006 15:47:00
Quote Anchor link
Wanneer is de poging gelukt. Wordt dat door de computer gekozen?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 15:53:00
Quote Anchor link
dat zou moeten afhangen van je lvl dat je bent, ben je bv. lvl 1 dan gaat dat veel mislukken, en je lvl 30 dan zal dat minder snel mislukken...

je lvl staat in men database opgeslagen in de tabel members bij de kolom level.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 15:56:00
Quote Anchor link
Wat heb je al? Of wil je dat het gemaakt word voor je? Waarom lukt het je zelf niet?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:00:00
Quote Anchor link
ik weet gewoon niet hoe ik nou kan laten doen dat je soms wel een auto kunt spelen en soms niet, bepaald door het lvl dat je bent. Als je bv lvl 1 bent gaat dat niet goed en als je lvl 30 bent zal het al sneller gaan... maar hoe laat ik dit door de computer kiezen ??
 
- wes  -

- wes -

26/04/2006 16:05:00
Quote Anchor link
je site is zo lek als een mandje btw, ik kan overal in en iedereen zn gegevens aanpassen
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:06:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je ??
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Beetje jammer dat je het gejat hebt van OMERTA
(www.barafranca.nl)
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:11:00
Quote Anchor link
kweejtnie ik ken da spel nie is project van iem anders ik help alleen maar...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:12:00
Quote Anchor link
Stijn:
k ben bezig met het maken van een text-based..


Nu in een keer wij, net maakte je het nog allen ;)
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:13:00
Quote Anchor link
5 mensen :P
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:15:00
Quote Anchor link
Stijn:
k ben bezig met het maken van een text-based..


Nu in een keer iemand anders, net maakte je het nog alleen ;)

Stijn:
kweejtnie ik ken da spel nie is project van iem anders ik help alleen maar...


Maakt niet uit wie, het is gejat, en zoiezo, zijn ze hier zo blij met van die spelletjes ;)
Wat is nu het probleem, laat een stuk code zien waar het fout gaat.. dan kunnen we je misschien nog helpen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Davy Jansen
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:18:00
Quote Anchor link
<table border=" width="100%" 0">
<table width="608" height="376">
<tr>
<td width="1" height="72">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <img border="0" src="images/logo.jpg" width="108" height="66"></td>
<td width="789" height="72">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include("banner/index.php"); ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="1" height="265">
<ul>
<li><a href="uitloggen.php">Logout</a></li>
</ul>
</td>
<td width="795" height="265">

HIER KOMT DE STEEL EEN AUTO TEKST

</td>
</tr>
<tr>

hoe het juist moet weet ik niet... moet soort random dinges zijn maar aangepast aan welk lvl je hebt
 
Eris -

Eris -

26/04/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Oke je hebt dus niets...
Ik wil je er op wijzen dat wij van phphulp.nl geen complete scripts voor je gaan maken...

Maar de basis zit hem in een random generatord die een random getal kiest...
Edit:
Wens je nog veel succes er mee. Met de achter liggende wiskunde...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 
Mark D

Mark D

26/04/2006 16:20:00
Quote Anchor link
Stijn:
[tabe]
hoe het juist moet weet ik niet... moet soort random dinges zijn maar aangepast aan welk lvl je hebt


Wat voegt dit voor waarde toe, ik neem aan dat een tabel niet je hele code is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 16:21:00
Quote Anchor link
Stijn:
ik weet gewoon niet hoe ik nou kan laten doen dat je soms wel een auto kunt spelen en soms niet, bepaald door het lvl dat je bent. Als je bv lvl 1 bent gaat dat niet goed en als je lvl 30 bent zal het al sneller gaan... maar hoe laat ik dit door de computer kiezen ??


Okay.. je kunt niet PHPén, het is NIET jou website en ook NIET jou systeem? Waarom haal je dan de support niet bij waar dat systeem vandaan komt, of waarom vraagt de eigenaar het niet hier?

Maareh... met mt_rand kan je prima random getallen trekken.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:22:00
Quote Anchor link
ja ik snap niet hoe die random dinges er in moet... derest kan ik zelf wel doen...
 
Eris -

Eris -

26/04/2006 16:23:00
Quote Anchor link
@mark hij is de vragen steller... ;)
Zal je bericht even wijzigen voor de leesbaar heid...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:23:00
Quote Anchor link
Bekijk dan even deze site:

http://nl3.php.net/mt_rand
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

26/04/2006 16:27:00
Quote Anchor link
kijk, er is 1 persoon die begonnen is met het maken van het spel, hij heeft uitgevonden, en toen kwam er iem. bij, toen kwam ik erbij en ondertussen nog 2 bijgekomen... dus @arjan: het is NIET mijn website en het is NIET mijn systeem...
 
Davy Jansen

Davy Jansen

26/04/2006 16:28:00
Quote Anchor link
Nee dat zoiezo niet.. want het is van omerta, zoals hierboven al verteld werd.. ;)
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.