PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 ... 51 52 53 volgende »

Jasper DS

Jasper DS

08/03/2011 15:58:57
Anchor link
CPU
Minimum: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
You Have: Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 @ 2.10GHz


RAM
Minimum: 2 GB
You Have: 3.0 GB
PASS

OS
Minimum: Windows® Vista / XP / 7
You Have: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition (build 7600), 64-bit
PASS

Video Card
Minimum: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
You Have: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
Features: Minimum attributes of your Video Card
Required You Have
Video RAM 256 MB 1.3 GB
Hardware T&L Yes Yes
Pixel Shader version 3.0 4.0
Vertex Shader version 3.0 4.0

Free Disk Space
Minimum: 12 GB
You Have: 133.7 GB
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 06:07:55
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/03/2011 16:04:11
Anchor link
Jasper jij hebt bijna het zelfde als mijne :P

ik heb btw acer aspire 5715Z

Toevoeging op 08/03/2011 16:47:16:

Ik mis dit spel xD blijft 1 van mijn beste spellen ( 2003 )

http://www.youtube.com/watch?v=n96mWRNC9Go
 
Jasper DS

Jasper DS

08/03/2011 17:04:09
Anchor link
ik heb dell inspiron 1750
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/03/2011 17:13:42
Anchor link
Ohke dell is de laatste tijd goed bezig op de markt xD
 
Jasper DS

Jasper DS

08/03/2011 17:27:56
Anchor link
ik heb altijd al een dell gehad, zalige pc's ;)
 

08/03/2011 17:30:32
Anchor link
PHP Jasper op 08/03/2011 17:27:56:
ik heb altijd al een dell gehad, zalige pc's ;)


dell == hell...
 
Jasper DS

Jasper DS

08/03/2011 17:32:38
Anchor link
ja en nu de argumenten? Ik vind het zalige pc's.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/03/2011 17:40:21
Anchor link
dell is niet slecht hoor :)
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

08/03/2011 18:13:03
Anchor link
Dell, ik weet ook niet..

Zelf heb ik liever hp of compaq..
Maarja wie ben ik dan he?;)
 
Bram Boos

Bram Boos

08/03/2011 18:23:10
Anchor link
HP en DELL zijn de enige merken die geen chinese onderdelen gebruiken. Je betaald wat meer maar je krijgt ook meer terug...

En ja, ik ben al 4 jaar een HP liefhebber.
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

08/03/2011 18:34:47
Anchor link
Compaq is HP he...?
toch?!
 
Niels K

Niels K

08/03/2011 18:38:19
Anchor link
Pff hoeveel jaar php? ik denk 2,5 ofzo, als ik dat red :-) Sinds vorig jaar Augustus werk ik bij XSARUS.
 

08/03/2011 20:44:31
Anchor link
dell hell
Gammele brakke pc's die niet dergelijk zijn gebouwd...
Geef mij maar mijn oude compaq deskpro, dat is pas een degelijke pc (tegenwoordig is compaq ook niet meer wat het geweest is).
Owja, hoe lang met php bezig?
Best wel lang. Ben er ooit eens mee begonnen, toen wat terzijde geschoven, toen weer procedureel bezig gegaan en toen met oop (beide php).
Gewijzigd op 08/03/2011 20:46:00 door
 
Jasper DS

Jasper DS

08/03/2011 21:02:28
Anchor link
hmm, mijn dell werkt goed :)
Gewijzigd op 08/03/2011 23:24:57 door Jasper DS
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

09/03/2011 21:42:12
Anchor link
Weet iemand dit?

Ik ontving net een email van [email protected]
Met daarin allemaal spam , reclame van viagra etc

Maar @sficlan.com is mijn domein
Wat zijn mijn rechten hierin en wat kan ik hiertegen doen
 

09/03/2011 21:46:06
Anchor link
Kijken naar de headers. Of het inderdaad zo is dat ie bij jou weg komt. Ja, dan ben je of gehackt, of je hebt slecht gescript of er is iets anders aan de hand.
 
Niels K

Niels K

09/03/2011 21:47:32
Anchor link
@Jordi

Niet stiekem een vriend / vriendin (hehe, denkt aan het msn gesprek, e**) of een broertje / familielid?

:)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

09/03/2011 21:52:37
Anchor link
Dat email adres is niet van mij :) Sterker nog het komt niet voor op mijn server

Toevoeging op 09/03/2011 21:53:26:

Ik krijg vaker van die viagra spam
Maar nooit met sficlan.com erin
 
Niels K

Niels K

09/03/2011 21:54:45
Anchor link
Oh, heb je ergens ooit je e-mailadres ingevoerd? (verkeerde site) Of heb je op zo'n linkje geklikt die je wel eens krijgt via een msn gesprek (virus)

Bv: Oh, een hele goede morgen, ik heb een foto van je gezien en geef je een 8. Stem je ook op mij? bladiebla

Je zou overigens, zoals Karl al speculeerde, gehackt kunnen zijn.
Gewijzigd op 09/03/2011 21:55:51 door Niels K
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

09/03/2011 21:57:56
Anchor link
Gehackt ben ik niet maar dat eerste kan wel zijn dat ik dat ooit wel eens perongelijk heb gedaan
Maar wat kan ik nu doen? Want het is toch inbreuk op rechten of niet?
Iemand doet zich voor als iemand anders.Wat zijn mijn rechten hier dan in
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.