Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

10/02/2015 17:48:28
Quote Anchor link
De backhand werkt hoor op de live website....
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:13:18
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/02/2015 18:00:38
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 10/02/2015 17:48:28:
De backhand werkt hoor op de live website....

Ben je aan het tennissen? :)
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

11/02/2015 01:58:52
Quote Anchor link
Hoe heet dit weer, back office? :p
Nee, ik zit niet in een achterkamertje op kantoor... héhé
Gewijzigd op 11/02/2015 01:59:05 door Didier Van Canneyt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2015 04:17:38
Quote Anchor link
Shorthand zal je bedoelen ;-)
 

11/02/2015 11:48:50
Quote Anchor link
Bij mij werkt het backend niet omdat ik iets van Smarty niet goed heb staan.
Zal kijken of ik dit kan oplossen. Ik heb op internet iets gelezen dat je een pad moet opgeven voor Smarty ofzo.

En als jullie allemaal nou eens grappig meehelpen en denken ipv grapjes maken over de technische kennis van Didier :p ;)
 
Bart V B

Bart V B

11/02/2015 11:56:27
Quote Anchor link
Ik zie in de installatie procedure dat mod_rewrite niet groen is.
Weet niet of de backend een los staand ding is?
Maar misschien werkt het daarom niet?
 

11/02/2015 12:24:07
Quote Anchor link
Klopt maar mod_rewrite is wel aangezet. Ik heb het gecheckt. En zal het demonstreren hier.

http://dev.lemon-internet.nl:8080/test.php
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 12:18:58
Quote Anchor link
Ik zie niets hoor.

Wat is dat van die Smarty, ik heb daar ook iets van gehoord vroeger...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 12:53:55
Quote Anchor link
Een tempalteparser waarmee je de view-laag (HTML,CSS,JS code) gescheiden van houden uit de PHP laag.
Biedt enkele voordelen:
* Eigen functies om bijv, makkelijk formulierelementen te maken of tabs te strippen
* Mensen die een frontend-taak hebben bij het ontwikkelen, en zich niet bezighouden met de achterliggende code, kunnen erg makkelijk een design te ontwerpen, zonder PHP ervaring
* Nettere code
* Automatische caching van templates, om de boel snel te houden, en niet steeds alles opnieuw op te halen.

Persoonlijk kan je hetzelfde bereiken met PHP als je output buffering gebruikt op de juiste manier, dat is ook een reden dat ik van Smarty af ga stappen.
 

12/02/2015 13:32:33
Quote Anchor link
Server was ff down, sorry.. Mac herstart en Apache draaide nog niet.

Smarty is klote vindt ik persoonlijk. Wel maak ik altijd gebruik van template engines.
Gewoon om PHP code uit te sluiten en via een uniforme manier te werken.

Iedereen kan templates maken met een engine.

TWIG for the win!
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 20:50:50
Quote Anchor link
Ik heb eens ergens anders een beetje webruimte "gehuurd"
Alles overgepomt en nu staat er dit: Fatal error: Unable to read 181129 bytes in /home/dvcgrcn122/domains/dvcgraphics.com/public_html/print/modules/marketplace/classes/marketplace.php on line 0

Waarschijnlijk omdat zend niet geinstalleerd is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 20:56:05
Quote Anchor link
Dan heb je dat bestand geuploadt als ASCII i.pv. BINAIRY. Als Zend Loader niet geinstalleerd was zag je heel wat 'troep' op je scherm.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 21:25:26
Quote Anchor link
Oei, en hoe doe je dat in binary.
ik laad het gewoon op via FTP

Ik gebruik Flashfxp
http://www.flashfxp.com/

Zal eens uitzoeken hoe in binary kan uploaden.
Kan ik gewoon alles overschrijven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 21:26:48
Quote Anchor link
Jep...
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

13/02/2015 07:27:39
Quote Anchor link
Ik heb nu alles in binary ge-upload....

http://http://print.dvcgraphics.com

witter dan witte pagina :(
 

13/02/2015 09:39:26
Quote Anchor link
Oke, ik snap 1 ding niet.
Deze "nieuwe" gehuurde webruimte is hetzelfde als mijn virtuele server en hier werkt het ook niet op.

Waarom zou je het dan op een andere/nieuwe hosting plaatsen?

Kan aan mij liggen maar ik snap het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2015 09:57:36
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 13/02/2015 07:27:39:
Ik heb nu alles in binary ge-upload....

http://http://print.dvcgraphics.com

witter dan witte pagina :(

Zet display_errors en error_reporting(E_ALL) aan.
Gewijzigd op 13/02/2015 09:57:59 door - Ariën -
 

13/02/2015 10:15:49
Quote Anchor link
Begint weer van voor af aan.
Zet dit aan, die phpinfo.php uploaden.

Letterlijk wat ik op de server heb gedaan bij mij......
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

15/02/2015 09:57:58
Quote Anchor link
Ik wilde eens op een server installeren bij versio zeiden ze dat die configuratie wel ok was..
Tot ik alles uploade en toen zeiden ze dat exec() enable On niet kon wegens niet veilig.

Tja...

Toevoeging op 15/02/2015 09:58:33:

Weer alles naar mijn dedicated server laten linken. (ip adressen)
 
Bart V B

Bart V B

15/02/2015 10:11:56
Quote Anchor link
Ik weet niet wat er allemaal gecodeerd staat, maar denkt gewoon hardop mee..
Kan het niet zo zijn dat ze de "beveiliging" over een bepaald ip hebben gezet?
Als de meeste modules zijn aangezet op de server dan zou je toch verwachten dat er iets van output uitgepoept zou moeten worden al dan niet met evt. error.

Hmm... Liep de applicatie misschien over https? en is die module wel ingeschakeld?

Rickert, heb je ook eens gekeken of je ergens in de code hem in development mode kan zetten?
Misschien ergens een optie in het admin gedeelte o.i.d?
Je zou kunnen proberen om hem als localhost te benaderen.

En ik weet even niet of je al opnieuw bent begonnen, maar hebben de mappen de juiste rechten? Je zou daarin even het je heel gemakkelijk kunnen maken door chmod 0777 te geven. Al is het maar om te proberen of er wat uit komt. :)
Gewijzigd op 15/02/2015 10:20:35 door Bart V B
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.