Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

10/02/2015 17:48:28
Quote Anchor link
De backhand werkt hoor op de live website....
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 04:22:53
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/02/2015 18:00:38
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 10/02/2015 17:48:28:
De backhand werkt hoor op de live website....

Ben je aan het tennissen? :)
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

11/02/2015 01:58:52
Quote Anchor link
Hoe heet dit weer, back office? :p
Nee, ik zit niet in een achterkamertje op kantoor... héhé
Gewijzigd op 11/02/2015 01:59:05 door Didier Van Canneyt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2015 04:17:38
Quote Anchor link
Shorthand zal je bedoelen ;-)
 

11/02/2015 11:48:50
Quote Anchor link
Bij mij werkt het backend niet omdat ik iets van Smarty niet goed heb staan.
Zal kijken of ik dit kan oplossen. Ik heb op internet iets gelezen dat je een pad moet opgeven voor Smarty ofzo.

En als jullie allemaal nou eens grappig meehelpen en denken ipv grapjes maken over de technische kennis van Didier :p ;)
 
Bart V B

Bart V B

11/02/2015 11:56:27
Quote Anchor link
Ik zie in de installatie procedure dat mod_rewrite niet groen is.
Weet niet of de backend een los staand ding is?
Maar misschien werkt het daarom niet?
 

11/02/2015 12:24:07
Quote Anchor link
Klopt maar mod_rewrite is wel aangezet. Ik heb het gecheckt. En zal het demonstreren hier.

http://dev.lemon-internet.nl:8080/test.php
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 12:18:58
Quote Anchor link
Ik zie niets hoor.

Wat is dat van die Smarty, ik heb daar ook iets van gehoord vroeger...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 12:53:55
Quote Anchor link
Een tempalteparser waarmee je de view-laag (HTML,CSS,JS code) gescheiden van houden uit de PHP laag.
Biedt enkele voordelen:
* Eigen functies om bijv, makkelijk formulierelementen te maken of tabs te strippen
* Mensen die een frontend-taak hebben bij het ontwikkelen, en zich niet bezighouden met de achterliggende code, kunnen erg makkelijk een design te ontwerpen, zonder PHP ervaring
* Nettere code
* Automatische caching van templates, om de boel snel te houden, en niet steeds alles opnieuw op te halen.

Persoonlijk kan je hetzelfde bereiken met PHP als je output buffering gebruikt op de juiste manier, dat is ook een reden dat ik van Smarty af ga stappen.
 

12/02/2015 13:32:33
Quote Anchor link
Server was ff down, sorry.. Mac herstart en Apache draaide nog niet.

Smarty is klote vindt ik persoonlijk. Wel maak ik altijd gebruik van template engines.
Gewoon om PHP code uit te sluiten en via een uniforme manier te werken.

Iedereen kan templates maken met een engine.

TWIG for the win!
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 20:50:50
Quote Anchor link
Ik heb eens ergens anders een beetje webruimte "gehuurd"
Alles overgepomt en nu staat er dit: Fatal error: Unable to read 181129 bytes in /home/dvcgrcn122/domains/dvcgraphics.com/public_html/print/modules/marketplace/classes/marketplace.php on line 0

Waarschijnlijk omdat zend niet geinstalleerd is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 20:56:05
Quote Anchor link
Dan heb je dat bestand geuploadt als ASCII i.pv. BINAIRY. Als Zend Loader niet geinstalleerd was zag je heel wat 'troep' op je scherm.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 21:25:26
Quote Anchor link
Oei, en hoe doe je dat in binary.
ik laad het gewoon op via FTP

Ik gebruik Flashfxp
http://www.flashfxp.com/

Zal eens uitzoeken hoe in binary kan uploaden.
Kan ik gewoon alles overschrijven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 21:26:48
Quote Anchor link
Jep...
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

13/02/2015 07:27:39
Quote Anchor link
Ik heb nu alles in binary ge-upload....

http://http://print.dvcgraphics.com

witter dan witte pagina :(
 

13/02/2015 09:39:26
Quote Anchor link
Oke, ik snap 1 ding niet.
Deze "nieuwe" gehuurde webruimte is hetzelfde als mijn virtuele server en hier werkt het ook niet op.

Waarom zou je het dan op een andere/nieuwe hosting plaatsen?

Kan aan mij liggen maar ik snap het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2015 09:57:36
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 13/02/2015 07:27:39:
Ik heb nu alles in binary ge-upload....

http://http://print.dvcgraphics.com

witter dan witte pagina :(

Zet display_errors en error_reporting(E_ALL) aan.
Gewijzigd op 13/02/2015 09:57:59 door - Ariën -
 

13/02/2015 10:15:49
Quote Anchor link
Begint weer van voor af aan.
Zet dit aan, die phpinfo.php uploaden.

Letterlijk wat ik op de server heb gedaan bij mij......
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

15/02/2015 09:57:58
Quote Anchor link
Ik wilde eens op een server installeren bij versio zeiden ze dat die configuratie wel ok was..
Tot ik alles uploade en toen zeiden ze dat exec() enable On niet kon wegens niet veilig.

Tja...

Toevoeging op 15/02/2015 09:58:33:

Weer alles naar mijn dedicated server laten linken. (ip adressen)
 
Bart V B

Bart V B

15/02/2015 10:11:56
Quote Anchor link
Ik weet niet wat er allemaal gecodeerd staat, maar denkt gewoon hardop mee..
Kan het niet zo zijn dat ze de "beveiliging" over een bepaald ip hebben gezet?
Als de meeste modules zijn aangezet op de server dan zou je toch verwachten dat er iets van output uitgepoept zou moeten worden al dan niet met evt. error.

Hmm... Liep de applicatie misschien over https? en is die module wel ingeschakeld?

Rickert, heb je ook eens gekeken of je ergens in de code hem in development mode kan zetten?
Misschien ergens een optie in het admin gedeelte o.i.d?
Je zou kunnen proberen om hem als localhost te benaderen.

En ik weet even niet of je al opnieuw bent begonnen, maar hebben de mappen de juiste rechten? Je zou daarin even het je heel gemakkelijk kunnen maken door chmod 0777 te geven. Al is het maar om te proberen of er wat uit komt. :)
Gewijzigd op 15/02/2015 10:20:35 door Bart V B
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.