TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5

Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

07/05/2006 09:39:00
Quote Anchor link
kan zijn dat jij het lelijk vind, wij vinden het goed zo.

maar ik zit met nog een probleem. in elke pagina is jailcheck.php geïncluded, hier ff de inhoud:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?

include("mysqlconn.php");

$sql = "SELECT id,jail FROM gebruikers WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
$query = mysql_query($sql);
$rij = mysql_fetch_object($query);

$id = htmlspecialchars($rij->id);
$jail = htmlspecialchars($rij->jail);

$tijd = date("H:i:s");

if($jail >= $tijd)
{

// commandos voor als je nog in de gevangenis zit.
header("location: injail.php");
}


if($jail <= $tijd)
{

// commandos voor als je uit de gevangenis mag.
}

?>


injail.php is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
include("top.php");

echo 'Je zit in de gevangenis.';
echo '<br>';
echo '<br>';
echo '<img src="../images/jail-sm.jpg" border="0" />';

include("bottom.php");

?>


als het nu 10:00 uur is en ik zet in me db op 10:07 en ik herlaad de pagina, dan duurt het 7 minuten voor de pagina geladen is (tot eindtijd) en pas daarna geeft hier injail.php weer. Dit zou direct moeten komen, en pas als je herlaad na de eindtijd (10.07 uur in dit geval) mag die pagina pas terug weg gaan. Wat doe ik mis??
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:56:18
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/05/2006 10:00:00
Quote Anchor link
if($jail >= $tijd)

moet natuurlijk

if($jail <= $tijd)

worden, en hetzelfde geld voor die eronder.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

08/05/2006 18:03:00
Quote Anchor link
Er word in de database gezet tijd + 3 minuten. Als het dus nu 10.00 uur is, wordt er in de database 10.03 uur gezet. Dit is het uur dat je uit de gevangenis mag.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?

if($jail >= $tijd)
{

// commandos voor als je nog in de gevangenis zit.
header("location: injail.php");
}


?>


$jail >= $tijd
10.03 uur >= 10.00 uur
Je zit dus nog in de gevangenis

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($jail <= $tijd)
{

// commandos voor als je uit de gevangenis mag.
}
?>


Het is dus nu 10.04 geworden...

$jail <= $tijd
10.03 uur <= 10.04 uur
Je mag uit de gevangenis.

Juist?

Maar als je in de gevangenis zit, en je klikt op misdaad of eender wat, wordt je doorgestuurd naar injail.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
header("location: injail.php");
?>


Het laden van deze pagina duurt tot je uit de gevangenis komt.

Ik heb in de database al gezet dat ik 10 minuten in de gevangenis moet zitten en het blijft hetzelfde...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

08/05/2006 18:40:00
Quote Anchor link
is het niet makkelijker om gewoon time() te gebruiken in de database te plaatsen met 3 min extra? time()+120 en dan injail.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$time1
= time();
$time2 = $row->injail;
$buh = $time2 - $time1
echo ' u moe tnog '. $buh' sec inde gevangenis';
?>
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

08/05/2006 19:03:00
Quote Anchor link
hoe zorg ik er dan voor dat je ALTIJD deze pagina te zien krijgt als je in jail zit, dus ook als je op misdaad klikt of zow
 
Niels Beckers

Niels Beckers

08/05/2006 19:39:00
Quote Anchor link
gewoon controlere met
if($row->injail <= time()){ echo 'hij is er uit '; }
else{
'hij is inhet gevang';
}

en deze pagina include je gewoon?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

15/05/2006 20:40:00
Quote Anchor link
wat is er fout met dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
if(isset($_GET['buy']))
 {

  $sql = "INSERT INTO inventory (type , user , item , price ) VALUES ('$type' , '".$_SESSION['user_id']."' , '$item' , '$price')";
  mysql_query($sql);
  
  $sql2 = "SELECT * FROM gebruikers WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
  $query2 = mysql_query($sql);
  $rij2 = mysql_fetch_object($query2);
  $coins = htmlspecialchars($rij2->coins);

  if($coins <= $price)
   {

    header("location: nietgenoeggeld.php");
   }


  $sql4 = "SELECT * FROM inventory WHERE user = '".$_SESSION['user_id']."' WHERE type = 2 ORDER BY id ASC";
  $query4 = mysql_query($sql4);
  $aantal = mysql_num_rows($query4);

  if($aantal >= 1)
   {

    header("location: aleenwapen.php");
   }


   $sql5 = "SELECT * FROM gebruikers WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
   $query5 = mysql_query($sql);
   $rij5 = mysql_fetch_object($query2);
   $coins = htmlspecialchars($rij5->coins);
   $eindbedrag = $coins - $price;
   $sql3 = "UPDATE gebruikers SET coins = $eindbedrag WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
   mysql_query($sql3);
 }

?>


?? ik had 1'000'000 coins in me db staan, ik probeer iets te kopen (van 3000 coins) en men bedrag wordt gereset naar -3000, waarna hij de fout geeft 'je hebt niet genoeg geld'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Dumoulin
 
Gerben G

Gerben G

18/05/2006 22:41:00
Quote Anchor link
het gaat fout op regel 8
je roept daar de verkeerde variable aan ($sql)
je moet daar een andere query gebruiken namelijk ($sql2)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben G
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/05/2006 23:04:00
Quote Anchor link
En dezelfde fout nog eens op regel 27 in het geposte stukje, daar moet het alleen $sql5 zijn.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

21/05/2006 14:16:00
Quote Anchor link
oke, heb dit even gefikst. Het probleem is er echter nog dat als je geld op zak hebt, en je gaat naar de shop, en je koopt voor 3000 coins, je bedrag wordt gereset naar $-3000, waardoor je dus al je geld kwijt bent...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.