TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5

Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

07/05/2006 09:39:00
Quote Anchor link
kan zijn dat jij het lelijk vind, wij vinden het goed zo.

maar ik zit met nog een probleem. in elke pagina is jailcheck.php geïncluded, hier ff de inhoud:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?

include("mysqlconn.php");

$sql = "SELECT id,jail FROM gebruikers WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
$query = mysql_query($sql);
$rij = mysql_fetch_object($query);

$id = htmlspecialchars($rij->id);
$jail = htmlspecialchars($rij->jail);

$tijd = date("H:i:s");

if($jail >= $tijd)
{

// commandos voor als je nog in de gevangenis zit.
header("location: injail.php");
}


if($jail <= $tijd)
{

// commandos voor als je uit de gevangenis mag.
}

?>


injail.php is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
include("top.php");

echo 'Je zit in de gevangenis.';
echo '<br>';
echo '<br>';
echo '<img src="../images/jail-sm.jpg" border="0" />';

include("bottom.php");

?>


als het nu 10:00 uur is en ik zet in me db op 10:07 en ik herlaad de pagina, dan duurt het 7 minuten voor de pagina geladen is (tot eindtijd) en pas daarna geeft hier injail.php weer. Dit zou direct moeten komen, en pas als je herlaad na de eindtijd (10.07 uur in dit geval) mag die pagina pas terug weg gaan. Wat doe ik mis??
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:21:54
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/05/2006 10:00:00
Quote Anchor link
if($jail >= $tijd)

moet natuurlijk

if($jail <= $tijd)

worden, en hetzelfde geld voor die eronder.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

08/05/2006 18:03:00
Quote Anchor link
Er word in de database gezet tijd + 3 minuten. Als het dus nu 10.00 uur is, wordt er in de database 10.03 uur gezet. Dit is het uur dat je uit de gevangenis mag.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?

if($jail >= $tijd)
{

// commandos voor als je nog in de gevangenis zit.
header("location: injail.php");
}


?>


$jail >= $tijd
10.03 uur >= 10.00 uur
Je zit dus nog in de gevangenis

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($jail <= $tijd)
{

// commandos voor als je uit de gevangenis mag.
}
?>


Het is dus nu 10.04 geworden...

$jail <= $tijd
10.03 uur <= 10.04 uur
Je mag uit de gevangenis.

Juist?

Maar als je in de gevangenis zit, en je klikt op misdaad of eender wat, wordt je doorgestuurd naar injail.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
header("location: injail.php");
?>


Het laden van deze pagina duurt tot je uit de gevangenis komt.

Ik heb in de database al gezet dat ik 10 minuten in de gevangenis moet zitten en het blijft hetzelfde...
 
Niels Beckers

Niels Beckers

08/05/2006 18:40:00
Quote Anchor link
is het niet makkelijker om gewoon time() te gebruiken in de database te plaatsen met 3 min extra? time()+120 en dan injail.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$time1
= time();
$time2 = $row->injail;
$buh = $time2 - $time1
echo ' u moe tnog '. $buh' sec inde gevangenis';
?>
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

08/05/2006 19:03:00
Quote Anchor link
hoe zorg ik er dan voor dat je ALTIJD deze pagina te zien krijgt als je in jail zit, dus ook als je op misdaad klikt of zow
 
Niels Beckers

Niels Beckers

08/05/2006 19:39:00
Quote Anchor link
gewoon controlere met
if($row->injail <= time()){ echo 'hij is er uit '; }
else{
'hij is inhet gevang';
}

en deze pagina include je gewoon?
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

15/05/2006 20:40:00
Quote Anchor link
wat is er fout met dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?
if(isset($_GET['buy']))
 {

  $sql = "INSERT INTO inventory (type , user , item , price ) VALUES ('$type' , '".$_SESSION['user_id']."' , '$item' , '$price')";
  mysql_query($sql);
  
  $sql2 = "SELECT * FROM gebruikers WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
  $query2 = mysql_query($sql);
  $rij2 = mysql_fetch_object($query2);
  $coins = htmlspecialchars($rij2->coins);

  if($coins <= $price)
   {

    header("location: nietgenoeggeld.php");
   }


  $sql4 = "SELECT * FROM inventory WHERE user = '".$_SESSION['user_id']."' WHERE type = 2 ORDER BY id ASC";
  $query4 = mysql_query($sql4);
  $aantal = mysql_num_rows($query4);

  if($aantal >= 1)
   {

    header("location: aleenwapen.php");
   }


   $sql5 = "SELECT * FROM gebruikers WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
   $query5 = mysql_query($sql);
   $rij5 = mysql_fetch_object($query2);
   $coins = htmlspecialchars($rij5->coins);
   $eindbedrag = $coins - $price;
   $sql3 = "UPDATE gebruikers SET coins = $eindbedrag WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
   mysql_query($sql3);
 }

?>


?? ik had 1'000'000 coins in me db staan, ik probeer iets te kopen (van 3000 coins) en men bedrag wordt gereset naar -3000, waarna hij de fout geeft 'je hebt niet genoeg geld'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Dumoulin
 
Gerben G

Gerben G

18/05/2006 22:41:00
Quote Anchor link
het gaat fout op regel 8
je roept daar de verkeerde variable aan ($sql)
je moet daar een andere query gebruiken namelijk ($sql2)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben G
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/05/2006 23:04:00
Quote Anchor link
En dezelfde fout nog eens op regel 27 in het geposte stukje, daar moet het alleen $sql5 zijn.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

21/05/2006 14:16:00
Quote Anchor link
oke, heb dit even gefikst. Het probleem is er echter nog dat als je geld op zak hebt, en je gaat naar de shop, en je koopt voor 3000 coins, je bedrag wordt gereset naar $-3000, waardoor je dus al je geld kwijt bent...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.