PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 ... 51 52 53 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 18:56:47
Anchor link
Er mag NIET GETEST worden.

Stel,je zet dit in een bestand genaamd test.html.
Wat krijg je op het scherm te zien?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
ik zeg maar zo:
<?php
echo $error;
?>

ik zeg maar niks.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 16:59:14
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 18:57:30
Anchor link
Of allebei, maar ik denk dat als we het over religie hebben dat het nog wel hoog op kan lopen omdat je van allebei de kant dan neem ik even de kanten, gelovig / niet gelovig, extremisten hebt zitten en ik weet niet of de mods het daarmee eens zijn? Anders is het misschien interessant wat de meningen zijn over de volgende stellingen?

Er bestaat een god, Of toch niet?

@Santhe

Gewoon wat je nu hebt getypt;) Extensie doet het hem ;)

Ik kreeg trouwens vorige week een vraag:

Ik probeer een melding te geven als javascript uitstaat maar ik krijg geen popup?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<noscript>
alert('Javascript moet ingeschakeld zijn voor deze applicatie');
</noscript>


zucht ...
Gewijzigd op 18/01/2011 18:59:25 door Niels K
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 18:58:17
Anchor link
- SanThe - op 18/01/2011 18:56:47:
Er mag NIET GETEST worden.

Stel,je zet dit in een bestand genaamd test.html.
Wat krijg je op het scherm te zien?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
ik zeg maar zo:
<?php
echo $error;
?>

ik zeg maar niks.


in een .html bestand php?

Toevoeging op 18/01/2011 18:59:09:

Niels Kieviet op 18/01/2011 18:57:30:
Er bestaat een god, Of toch niet?


Ja, ik geloof :)
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 19:01:01
Anchor link
Quote:
in een .html bestand php?

Jij zag hem ook direct :)

Quote:
Ja, ik geloof :)

In? Je vader / moeder de buuren? Kortom licht eens toe;)
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 19:01:01
Anchor link
Niels Kieviet op 18/01/2011 18:57:30:
@Santhe

Gewoon wat je nu hebt getypt;) Extensie doet het hem ;)


Nee, niet wat ik heb getypt.
Dat had ik namelijk ook verwacht.
Gewijzigd op 18/01/2011 19:01:37 door - SanThe -
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 19:02:27
Anchor link
Niet? Het script wordt toch gewoon weergegeven zoals jij het hebt getypt omdat het een html bestand is?

Wat is het volgens jouw dan?

edit: Ok dan, je krijg gewoon een parse error? Haha

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
HTML: Fatal error: The client has found php tags.
Gewijzigd op 18/01/2011 19:03:18 door Niels K
 
Bram Boos

Bram Boos

18/01/2011 19:02:45
Anchor link
@Niels;
Eerst vraag je of god bestaad, hij zegt dat hij geloofd als reactie op jouw en jij vraagt waar hij dan in gelooft... Hahahahaha
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:04:34
Anchor link
Niels Kieviet op 18/01/2011 18:57:30:
Ik kreeg trouwens vorige week een vraag:
Ik probeer een melding te geven als javascript uitstaat maar ik krijg geen popup?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<noscript>
alert('Javascript moet ingeschakeld zijn voor deze applicatie');
</noscript>


zucht ...


Haha, moest ik even met lachen.. dat is zo als die kerel dat via een php script wou checken of er verbinding was met internet :p

Over de god, ja ik geloof in één god. Ook in Jezus. Het enige wat ik minder vind is de Kerk (snap je wat ik bedoel met de kerk)
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 19:04:38
Anchor link
@bram

Ja?

Dat was juist bewust ;) Veel mensen denken als er wordt gezet 'God' aan het christendom maar je kan alles als God beschouwen. Zelfs je schoenveter ( eerste wat in me opkwam ). Oké het heet dan wel een AFGod maar goed, een God blijft het ;)

Quote:
Haha, moest ik even met lachen.. dat is zo als die kerel dat via een php script wou checken of er verbinding was met internet :p

Dat kan toch? als je lokaal probeert?

Quote:
Over de god, ja ik geloof in één god. Ook in Jezus. Het enige wat ik minder vind is de Kerk (snap je wat ik bedoel met de kerk)

Ok dan. Uh welke kerk bedoel je? De kerk met een 'hoofdletter', oftewel Gods volk? Of bedoel je die waar je zondags 2 maal 1,5 uur in stil moet zitten ? ;)
Gewijzigd op 18/01/2011 19:08:50 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 19:07:52
Anchor link
Niels Kieviet op 18/01/2011 19:02:27:
Niet? Het script wordt toch gewoon weergegeven zoals jij het hebt getypt omdat het een html bestand is?

Wat is het volgens jouw dan?


Ik krijg dit op het scherm:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
ik zeg maar zo: ik zeg maar niks.

En dit in de broncode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
ik zeg maar zo:
<?php
echo $error;
?>

ik zeg maar niks.


Test jij het eens of jij dat ook hebt of dat het aan een of andere serverafstelling ligt.
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:08:11
Anchor link
Joden, moslims, christenen allemaal dezelfde god alleen een andere naam

Toevoeging op 18/01/2011 19:09:30:

@ Santhe ik krijg hetzelfde als jij
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 19:10:55
Anchor link
@Santhe

Ik krijg gewoon zoals ik het heb ingetypt? Heb je niet toevallig het in commentaar gezet?

edit:
Als ik het op mijn webserver uitvoer dan krijg ik het zoals ik hierboven heb beschreven, voer ik het gewoon in mijn documenten uit krijg ik zoals santhe het beschrijft. Zou het aan de browser of het besturingssysteem liggen?

edit:
Aan besturingssysteem denk ik ook niet, want ik herinner dan Santhe wel eens gezegd heeft dat hij een versie van Windows uit 19 - noach gebruikt.

@Jasper
Nee, niet waar. Bijvoorbeeld de moslims. Die erkennen Jezus niet als de zoon van God. En aangezien de meeste Christenen (uitgezonderd de Jehova getuigen) in een drie - enig God geloven gaat dat dus niet samen ;)
Gewijzigd op 18/01/2011 19:13:46 door Niels K
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:18:47
Anchor link
Niels Kieviet op 18/01/2011 19:10:55:
@Santhe

Ik krijg gewoon zoals ik het heb ingetypt? Heb je niet toevallig het in commentaar gezet?

edit:
Als ik het op mijn webserver uitvoer dan krijg ik het zoals ik hierboven heb beschreven, voer ik het gewoon in mijn documenten uit krijg ik zoals santhe het beschrijft. Zou het aan firefox liggen?

@Jasper
Nee, niet waar. Bijvoorbeeld de moslims. Die erkennen Jezus niet als God. En aangezien de meeste Christenen (uitgezonderd de Jehova getuigen) in een drie - enig God geloven gaat dat dus niet samen ;)


christenen geloven niet in jezus als god, jezus is de messias. Zoek een keer alle profeten op van het christendom jodendom en de islam, je zal zien dat je bij abraham komt: de aardsvader. Maar ook dat is niet de God maar een profeet

Deze 3 godsdiensten hebben allemaal dezelfde god de verschillen

Christendom : Jezus als messias
Jodendom: zij wachten nog op de messias
islam: mohamed was de messias.

Er zijn nog wel enkele verschillen maar eigenlijk komt alles op hetzelfde neer.

Ik bedoel de Kerk met hoofdeletter K. Dus de paus, ..., al die misbruiken die tegenwoordig aan het licht komen. Hetzelfde bij andere godsdiensten bij enkele islamitische landen word de koran gebruikt om het volk onder het gezag van de heerser te houden. De heerser interpreteert het heilig boek van de godsdienst hoe dat hij dat wil en kan zo het volk beïnvloeden, manipuleren.

In de middeleeuwen was dat ook zo in europa maar na 1780 (franse revolutie) is er een keer punt gekomen.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 19:19:36
Anchor link
Niels Kieviet op 18/01/2011 19:10:55:
@Santhe

Ik krijg gewoon zoals ik het heb ingetypt? Heb je niet toevallig het in commentaar gezet?

edit:
Als ik het op mijn webserver uitvoer dan krijg ik het zoals ik hierboven heb beschreven, voer ik het gewoon in mijn documenten uit krijg ik zoals santhe het beschrijft. Zou het aan de browser of het besturingssysteem liggen?

edit:
Aan besturingssysteem denk ik ook niet, want ik herinner dan Santhe wel eens gezegd heeft dat hij een versie van Windows uit 19 - noach gebruikt.


Hahaha, 19 - noach .... Klopt wel hoor. Ik zit nu op XP, maar die doet het hetzelfde als ME.

Maar okee.

Als je nu een bestand zou maken genaamd test.php en je zet dit er in. Wordt de echo, die in de html file staat uitgevoerd of niet. Graag eerst antwoorden zonder te testen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$error
= 'hallo ';
include('test.html');
echo 'wereld';
?>
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:22:55
Anchor link
ik zeg maar zo: hallo ik zeg maar niks. wereld

zonder te testen

of misschien:

ik zeg maar zo: ik zeg maar niks. wereld
Gewijzigd op 18/01/2011 19:23:47 door Jasper DS
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 19:23:57
Anchor link
@Santhe

Als het goed is wel, want hoe werken anders de template parsers ;)

@Jasper
Quote:
christenen geloven niet in jezus als god, jezus is de messias. Zoek een keer alle profeten op van het christendom jodendom en de islam, je zal zien dat je bij abraham komt: de aardsvader. Maar ook dat is niet de God maar een profeet

Deze 3 godsdiensten hebben allemaal dezelfde god de verschillen

Christendom : Jezus als messias
Jodendom: zij wachten nog op de messias
islam: mohamed was de messias.

Er zijn nog wel enkele verschillen maar eigenlijk komt alles op hetzelfde neer.

Ik bedoel de Kerk met hoofdeletter K. Dus de paus, ..., al die misbruiken die tegenwoordig aan het licht komen. Hetzelfde bij andere godsdiensten bij enkele islamitische landen word de koran gebruikt om het volk onder het gezag van de heerser te houden. De heerser interpreteert het heilig boek van de godsdienst hoe dat hij dat wil en kan zo het volk beïnvloeden, manipuleren.

In de middeleeuwen was dat ook zo in europa maar na 1780 (franse revolutie) is er een keer punt gekomen.

Waar basseer je dat op? Christenen geloven wel dat Jezus God is. Hij is toch degene die de zaligheid voor zijn volk heeft verdient? En de zaligmaker moest een mens zijn maar ook tegelijkertijd God. Dus ;)

Overigens is Abraham geen profeet. Hij is iemand die in het begin van de wereld leefde en van God de opdracht kreeg om zich te vestigen in een 'ver land'. En in de loop van de tijd kreeg hij een hele goede band met God, zelf zo dat hij zijn zoon zou offeren omdat God dat zei. Als God hem niet tegen had gehouden had hij dat gedaan.

De kerk met een hoofdletter K is volgens jouw de paus? Heb je wel goed opgelet bij catechisatie? Als je dat hebt gehad? kerk met een hoofdletter zijn alle kinderen van God. Natuurlijk niet letterlijk maar dat zijn de mensen die ze 'bekeerd' noemen.

Welke kerk ga jij naar toe als ik vragen mag? En Santhe waar geloof jij in? Ben je atheïst? Of geloof je in de theorie van Darwin?
Gewijzigd op 18/01/2011 19:30:21 door Niels K
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:25:07
Anchor link
Niels, heb je mijn tekst gelezen? :p
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 19:26:06
Anchor link
Inderdaad, de php in test.html wordt dan gewoon uitgevoerd.
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 19:27:27
Anchor link
dan was mijn eerste gedacht toch juist :)
 
- SanThe -

- SanThe -

18/01/2011 19:29:24
Anchor link
PHP Jasper op 18/01/2011 19:27:27:
dan was mijn eerste gedacht toch juist :)


Klopt. Ik was er zelf ook niet echt mee bekend. Maar Niels maakt natuurlijk wel een scherpe opmerking. Ik heb zelf nog nooit met templates gewerkt.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.