PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 ... 51 52 53 volgende »

01/03/2011 20:18:28
Anchor link
Jordi kroon op 01/03/2011 20:11:34:
Ik weet niet waar 0x1F^0xFF voor staat ^ denk ik voor macht (klopt dit?) en die andere lijken wel hex


Oké, ik wil niet te veel verklappen. Maar dat klopt niet. Graag reageren via pm ;-)
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 12:34:03
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/03/2011 20:20:20
Anchor link
ik sla dit rondje wel over :)
 
Chris -

Chris -

01/03/2011 20:29:51
Anchor link
Karl Karl op 01/03/2011 17:35:54:
..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
for($i=-2,$x=-2;$i<0;++$i)
{

    for($j=$i*$x;$j<=10-$x&&(0x1F^0xFF);$j++)
    {

        echo 'binnen de loop' . PHP_EOL;
    }
}

?>

De vraag: Hoe vaak wordt 'binnen de loop' getoond?
..


Dat is een hele nette Karl ;-)

Stuur je zo mijn inzending via de PM..
Gewijzigd op 01/03/2011 20:30:14 door Chris -
 

01/03/2011 20:43:13
Anchor link
Chris Horeweg op 01/03/2011 20:29:51:
(...)
Stuur je zo mijn inzending via de PM..


Was goed.
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 20:45:46
Anchor link
wie is de volgende?
 
Bram Boos

Bram Boos

01/03/2011 22:18:17
Anchor link
Niemand durft!

/me hoort Karls schurkenlach *MWHUAHAHAH*

=D
 

01/03/2011 22:34:38
Anchor link
Bram Boos op 01/03/2011 22:18:17:
Niemand durft!

/me hoort Karls schurkenlach *MWHUAHAHAH*

=D


Nog niet MWAHAHA

De oplossing:
Aangezien mijn opgave zo moeilijk wordt bevonden leg ik wel uit hoe die werkt. Je hebt twee loops, één van de twee loops is genest in de andere.
De buitenste loop begint op -2 en moet <0 blijven. Dat betekend dus dat de buitenste loop alleen draait voor -2 en -1.
De binneste loop is afhankelijk van de buitenste loop. De binneste loop begint op $i*$x. $x is in de buitenste loop gedefineerd als -2 (dit kan je ook mooi gebruiken voor als je teest count wilt hebben o.i.d.). Dat betekend dus dat bij $i = -2, $j = 4. De loop draait zolang $j<=10-$x&&(0x1F^0xFF) true is. Dat betekend dus dat $j kleiner of gelijk aan 10-$x moet zijn. $x staat vast op -2, dubbele min is plus, dus de loop moet tot en met 12 draaien. Het gedeelte van de and (&&(0x1F^0xFF)) is onzin. 0x1F is de hexadecimale notatie voor 31, 0xFF is de hexadecimale notatie voor 255. ^ is xOR, dat betekend dus alleen de bits die in één van de twee argumenten aan mag staan om een true voor die bit te krijgen. Effectief betekend dat, dat dit een soort van min is. Aangezien 0xFF groter is dan 0x1F komt er sowieso een positief getal uit, wat in php als true wordt gerekend.
Goed, $i was dus -2 en -2.
Bij $i = -2 is $j = 4 en loopt tot en met 12. Dat is dus 9 stappen (vier en twaalf tellen mee, het verschil tussen die twee is acht, plus één is negen).
Bij $i = -1 is $j = 2 en loopt tot en met 12. Dat is dus 11 stappen (twee en twaalf tellen mee, het verschil tussen die twee is tien, plus één is elf).
Dus er wordt 9+11=20 keer de zin 'binnen de loop' op het scherm geschreven.
Gewijzigd op 02/03/2011 10:02:58 door
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/03/2011 16:37:52
Anchor link
ik kwam totaan 12 verder was ik niet gekomen =D
 
Chris -

Chris -

02/03/2011 16:44:43
Anchor link
Karl, zoals ik al in de PM zei. Een hele nette opdracht :-) Kun je niet nog zo'n opdracht neerzetten? ;-)
 

02/03/2011 16:57:32
Anchor link
Chris Horeweg op 02/03/2011 16:44:43:
Karl, zoals ik al in de PM zei. Een hele nette opdracht :-) Kun je niet nog zo'n opdracht neerzetten? ;-)


Ik zal eens zien wat ik kan doen :-P
 
Bram Boos

Bram Boos

02/03/2011 17:01:24
Anchor link
/me hoort Karls hersens kraken, en zijn schurkenlach luider worden...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/03/2011 18:08:31
Anchor link
/me denkt het ook te horen
 

02/03/2011 19:01:42
Anchor link
Bram Boos op 02/03/2011 17:01:24:
/me hoort Karls hersens kraken, en zijn schurkenlach luider worden...


Ach, de tijd die ik erover doe om iets te posten zegt niks over de moeilijkheidsgraad.
 
Niels K

Niels K

03/03/2011 09:01:44
Anchor link
Zwaar moeilijk was hij niet.. Gewoon ééntje waarbij je logisch moet nadenken en even een gedeelte in je geheugen houd of wat op papier schrijft om tot de oplossing te komen.. :)

Maar ben benieuwd naar de volgende
 

03/03/2011 20:08:44
Anchor link
Niels Kieviet op 03/03/2011 09:01:44:
Zwaar moeilijk was hij niet.. Gewoon ééntje waarbij je logisch moet nadenken en even een gedeelte in je geheugen houd of wat op papier schrijft om tot de oplossing te komen.. :)

Maar ben benieuwd naar de volgende


Precies.
Heb nog niet echt gedacht aan een volgende...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/03/2011 22:47:02
Anchor link
Zozo weer een lange avond gehad.

Ik was een keer weze fitnesse met ieman(patrick) hij werd zomaar op zijn neus geslagen door een vreemde zonder een echte reden , neus gebroken. 112 gebeld en aangifte gedaan . De dader is getraceert en ze gaan hem vandaag of morgen aanhouden 2 uur verhoor gehad met de politie . ik word binnekort opgeroepen om naar het bureau te gaan voor getuigen verklaring . Zo dat was mijn avond
En wat hebben jullie vandasg gedaan? XD
Gewijzigd op 03/03/2011 23:15:32 door Jordi Kroon
 
Bram Boos

Bram Boos

03/03/2011 23:13:50
Anchor link
Uuh ik heb alleen maar zitten stressen om school.

[offtopic-in-een-offtopic-topic]
Ik ben dit weekend even afwezig... Tot maandag!
[/offtopic-in-een-offtopic-topic]
 
Wouter J

Wouter J

03/03/2011 23:16:34
Anchor link
Bram Boos op 03/03/2011 23:13:50:
[offtopic-in-een-offtopic-topic]

:D

@karl, kun jij misschien nu wel uitleggen wat ^ betekend? Want die uitleg op php.net begrijp ik niet echt...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/03/2011 23:27:59
Anchor link
Zie zijn oplossing zichtbaar bij selectere
Gewijzigd op 03/03/2011 23:28:43 door Jordi Kroon
 
- SanThe -

- SanThe -

03/03/2011 23:45:23
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.